Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met als gast Pirri

27 oktober 2023 16:00
Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker Show – met als gast Pirri

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met een nieuwe aflevering. Op 27 oktober 2023 om stipt 16:00 uur is de volgende aflevering van het welbekende duo te bekijken op YouTube. In de volgende aflevering zijn de gasten van Pirri, Teun en Floris, te gast. Tune in!

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Elke twee weken komen Tim Beumers en Tommy Triggah met een nieuwe aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show. In de show bespreekt het duo het laatste nieuws uit de sneakerwereld. Van verwachte releases, tot aan persoonlijke ervaringen en anekdotes – alles in één show. Elke aflevering wordt er een nieuwe gast uitgenodigd die het duo vergezeld.

Foto’s Sneakerjagers

Pirri

In de volgende aflevering zijn de mannen van Pirri (@pirri) te gast. Teun van Wijk en Floris Pierik namen in 2021 de Rotterdamse winkel Harlem82 over en introduceerde Pirri, een sneakerwinkel met de focus op exclusieve exemplaren. Quotes als ‘Hé Pirri, heb je nog patta’s?’ gingen al snel viraal en artiesten als ADF Samski, broer Ronnie Flex en Sor waren al snel te spotten in de store.

Pirri Sneakerjagers De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Pirri staat bekend om de acties die een tikkeltje rebels van aard zijn. Virale clips waarin er Air Jordan 1 Mid’s in het water gegooid werden, zorgden al snel voor ophef en het genodigde gepraat over Pirri. In mum van tijd groeidde de bekendheid rondom de store. Eind september 2023 opende Pirri een tweede store aan de Nieuwezijds Voorburgwal 262b in Amsterdam.

Pirri Sneakerjagers De Grote Tim & Tom Sneaker Show
Pirri Sneakerjagers De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Het duo hecht veel waarde aan de community rondom sneakers, met de focus op de skatecultuur. Naast diverse winacties en treasure hunts, hostte Pirri recent ook skate en waterski events. De winkel heeft een eigen merchandise lijn. In de aflevering praten Teun en Floris over de opening van hun tweede store, hun favoriete releases en Pirri’s controversieelste momenten.

Volgende aflevering

Pirri Sneakerjagers De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De volgende aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show is vanaf 27 oktober 2023 te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Daarnaast kun je de aflevering ook op het Sneakerjagers Spotify-account beluisteren. Op het Instagram-account van Sneakerjagers (@sneakerjagers) vind je al vast enkele snippets uit de komende aflevering!