Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker – met gast Keet Oldenbeuving

29 september 2023 16:00
Nieuwe aflevering De Grote Tim & Tom Sneaker – met gast Keet Oldenbeuving

De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met een nieuwe aflevering. Op 29 september 2023 is de volgende aflevering van het welbekende duo te bekijken. De gast in de volgende aflevering is Olympisch skateboardster Keet Oldenbeuving. In de show vertelt ze hoe ze de skatewereld is in gerold (pun intended) en legt ze uit hoe haar contract met Nike eruit ziet.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Elke twee weken komen Tim Beumers en Tommy Triggah met een nieuwe aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show. In de podcast bespreekt het duo het laatste nieuws uit de sneakerwereld. Van verwachte releases, tot aan persoonlijke ervaringen en anekdotes – alles in één show. Dit seizoen doen ze dit niet alleen. Elke aflevering komt er een nieuwe gast over de vloer.

Keet Oldenbeuving

De volgende aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show komt met de eerste vrouwelijke gast; Keet Oldenbeuving (@keetoldenbeuving). Keet is professioneel skateboardster en reist de hele wereld rond voor de grootste skate kampioenschappen en toernooien. Ze startte op jonge leeftijd al met skateboarden en is sindsdien een welbekende naam in de skatecultuur.

In 2019 werd ze op 14-jarige leeftijd Europees kampioen op het onderdeel Street. Ruim drie jaar later deed ze mee aan de Olympische Spelen in Tokio, waar ze tevens de vlag mocht dragen. Haar carrière in de skatescène heeft haar al veel gebracht. Niet alleen in medailles, maar ook in partnerships en samenwerkingen.

Foto’s Sneakerjagers

De Utrechtse skateboardster wordt gesponsord door merken als Nike, Santa Cruz en OJ Wheels. Met name de samenwerking met Nike is een bijzondere, zo vertelt Keet in de Grote Tim & Tom Sneaker Show dat ze onbeperkt toegang heeft tot de collectie van Nike. Luister meer over dit verhaal in de komende aflevering.

Volgende aflevering

De volgende aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show is vanaf 29 september 2023 via het Sneakerjagers Spotify-account te beluisteren. Voor nu verschijnt de aflevering nog niet op het YouTube-kanaal, maar in de komende weken is de aflevering ook hier te bekijken. Houd het Instagram-account van Sneakerjagers (@sneakerjagers) in de gaten voor de laatste updates. Tune in!