Skip to content
Brand

Nieuwe adidas x IVY PARK collectie ‘IVYTOPIA’

13 juli 2022 20:00
Nieuwe adidas x IVY PARK collectie ‘IVYTOPIA’

Op 29 juli 2022 zal Beyoncé haar nieuwe album uitkomen en daar blijft het niet bij voor de zangeres. Haar merk, IVY PARK en adidas komen namelijk met een nieuwe collectie genaamd ‘IVYTOPIA‘. De collectie bevat kleding en accessoires. Daarnaast zijn verschillende klassieke adidas-silhouetten in een geheel nieuw jasje gestoken. IVYTOPIA zal iets eerder releasen dan het album, op 21 juli 2022 kun je de items shoppen op de website van adidas. Hieronder nemen we je iets dieper mee in de collectie.

IVYTOPIA
adidas x IVY PARK ‘IVYTOPIA’ collectie

IVYTOPIA

De collectie is ontworpen om een reis van je eigen nirvana te ontdekken. Net als bij de vorige drops, valt deze collectie op door de opvallende designs en het gebruik van genderneutrale maten. De items zijn gecreëerd met elk lichaam in gedachten.

adidas zegt over de collectie: “IVYTOPIA is truly about overcoming a trying time together and embracing that light at the end of the tunnel with shining optimism in looks that will transcend and elevate any occasion. It’s time to emerge and rediscover the world around you.”

Met name badkleding en moderne silhouetten zijn terug te vinden in de collectie. Om een andere wereldse ervaring op te roepen is er gebruik gemaakt van een op bloemen geïnspireerde print, gedurfde kristallen prints en futuristische details en vormen. Daarnaast bevatten de items verschillende materialen zoals textiel, metallic spandex en French terry badstof.

Het blijft niet alleen bij kleding, er zullen ook accessoires uitkomen. Zoals een hoed, een omkeerbare bucket hat en een grote multifunctionele tas met verwijderbare buidelzakken aan de buitenkant. Als laatste voegen zich drie verschillende sokken aan de collectie toe.

IVY PARK
IVY PARK
IVY PARK
adidas x IVY PARK ‘IVYTOPIA’ collectie

Sneakers van de IVYTOPIA collectie

Zoals al eerder genoemd zijn er voor de IVYTOPIA collectie verschillende klassieke adidas-silhouetten in een geheel nieuw jasje gestoken. Deze hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

adidas x IVY PARK Stan Smith

Als eerste de Stan Smith, die herwerkt is met een futuristische esthetiek. De basis kleurt beige en bevat getextureerde overlays. Wat misschien wel het meeste opvalt is dat de sneaker is gedompeld in een limoengroene tint.

adidas x IVY PARK
adidas x IVY PARK

adidas x IVY PARK Savage

Het Savage-model komt opnieuw in een nieuwe colorway en sluit met zijn bruine kleur perfect aan bij alle andere items. De sneaker is gemaakt van leer, suède en mesh. Er zijn verschillende details te zien op de sneaker zoals de IVY PARK branding op de tong.

adidas x IVY PARK
adidas x IVY PARK

adidas x IVY PARK Mule

Als volgt zal er een nieuw ontwerp uitkomen voor de Mule. Dit zijn puntige muiltjes in een sportieve stijl. Een opvallend detail is dat de kenmerken van de Superstar zijn gebruikt bij het ontwerpen van deze schoen.

adidas x IVY PARK
adidas x IVY PARK

adidas x IVY PARK Ultra Boost

Als laatste de Ultra Boost die dezelfde kleuren heeft gekregen als de Stan Smith. De Ultra Boost is een perfecte schoen voor hardlopen, wat aansluit op de visie van het merk.

adidas x IVY PARK
adidas x IVY PARK

Dit was de adidas x IVY PARK ‘IVYTOPIA’ collectie. Op 21 juli 2022 zal de collectie releasen op de website van adidas. Mocht je de lancering gemist hebben, op 22 juli 2022 is IVYTOPIA verkrijgbaar in geselecteerde winkels wereldwijd.

Als je verdere releases niet wilt missen hou dan vooral de release kalender in de gaten.