Skip to content
Brand

Nieuwe adidas x IVY PARK collectie ‘IVY HEART’

8 februari 2022 16:00
Nieuwe adidas x IVY PARK collectie ‘IVY HEART’

Morgen, 9 februari om 12.00 is het zo ver. Op de website van adidas zal de nieuwe collectie van adidas x IVY PARK, ‘IVY HEART’ lanceren. De collectie is geïnspireerd door de liefde, wat perfect getimed is voor Valentijnsdag. Bekijk hier onze favorieten en de sneakers van de collectie.

IVY PARK i heart puffer jacket
adidas x IVY PARK ‘IVY HEART’ collectie

IVY HEART

De ‘IVY HEART’ collectie is een collectie voor mannen en vrouwen en staat volledig in het teken van de liefde. De collectie bevat kleding, sneakers en accessoires. Van verschillende jurken tot een trainingspak. Zo heb je de perfecte mix-and-match, voor een work-out en een date met een geliefde.

De materialen die zijn gebruikt voor deze collectie zijn divers, het zijn opvallende materialen zoals een latex broek en een fluwelen jurk. Iedereen moet zich in deze kleding sexy kunnen voelen, daarom komt deze collectie in genderneutrale maten van XXS tot 4XL.

Omdat deze collectie in het teken staat van de liefde zijn vooral de kleuren rood en roze gebruikt. Deze combinatie is terug te zien in de kleding, accessoires en sneakers.

Ivy park x adidas ivy heart
ivy heart valentine
ivy heart fluwelen jurk

Trainingspak i heart IVY park collectie
adidas x IVY PARK ‘IVY HEART’ collectie

Sneakers van de ‘IVY HEART’ collectie

Om in de stijl te blijven van deze collectie zijn er net als bij de kleding, work-out en casual sneakers. Laten we beginnen met onze favoriet.

Beyoncé x adidas Stan Smith Dipped – IVY PARK

Beyoncé x adidas Stan Smith Dipped - Ivy Park

GW9717 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

De klassieke Stan Smith sneaker in de kleur Cheeks (Off-White). Deze sneaker heeft een rubberen zool, een bovenwerk van wit leer en een honingkleurig onderwerk. Een leuk detail is dat de zolen een hart vormen wanneer de linker en rechter sneaker naast elkaar staan.

Beyoncé x adidas Superstar Mule – IVY PARK

Beyoncé x adidas Superstar Mule - Ivy Park

GW2032 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

De collectie heeft ook een nieuw model namelijk de IVP Superstar Plim. Dit zijn puntige muiltjes, in een sportieve stijl . Met een leren witte buitenkant en een rode binnenzool wat perfect aansluit op Valentijnsdag.

Beyoncé x adidas Savage V4 – IVY PARK

Beyoncé x adidas Savage V4 - Ivy Park

GW1975 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Het Savage-model komt in een geheel nieuwe colorway. De sneaker is gemaakt van leer, suède en mesh. Net als de vorige sneaker heeft ook deze sneaker rode details. Deze details zijn te zien in de ogen, de IVY PARK branding en op de achterkant van de tong.

Beyoncé x adidas Adilette – IVY PARK

Beyoncé x adidas Adilette - Ivy Park

GX7102 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

De klassieke Adilette kan natuurlijk niet achterblijven, daarom heeft ook deze collectie een nieuwe colorway. De kleur van deze Adilette is Lipstick Smudge Red.

Beyoncé x adidas UltraBoost OG ‘Roze’ – IVY PARK

Beyoncé x adidas UltraBoost OG 'Pink' - Ivy Park

GX2236 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Als laatste de UltraBoost in de kleur roze. Een zeer opvallende kleur in deze collectie, wat weer perfect aansluit op de liefde.

Verras je Valentijn met een nieuwe look en vergeet de lancering niet! Morgen, 9 februari om stipt 12.00 zal deze collectie lanceren op de adidas website. Mocht je de lancering toch missen, op 10 februari is deze collectie verkrijgbaar in geselecteerde winkels wereldwijd.

Als je verdere releases niet wilt missen hou dan vooral de release kalender in de gaten.