Skip to content
Upcoming

Nieuw Nike Air Max Zero ‘Wang Junkai’

19 maart 2018 15:04
Nieuw Nike Air Max Zero ‘Wang Junkai’

Nike heeft veel sneakers gereleased in de aanloop tot en met Air Max Day. Zo ook de Nike Air Max Zero ‘Imaginairs’ collectie. De ‘Imaginairs’ collectie bestaat uit verschillende designs op de Air Max Zero, ontworpen door jonge talenten en Nike designers. De meeste sneakers uit de collectie zijn al uitgekomen, maar nu wordt er nog een colorway aan de collectie toegevoegd, de Nike Air Max Zero ‘Wang Junkai’.

De zanger van de Chinese boyband TFBoys heeft de eer gekregen om de collectie uit te breiden met een kindersneaker. Hier heeft hij gebruik gemaakt van veel kleur en patronen. Zo bestaat de upper uit reflecterend zilver en zit er een paars met witte print op. Voor de midsole heeft Wang Junkai gekozen voor een mulitcolor patroon van zwart, grijs en rood. De sneaker wordt afgemaakt met blauw witte veters.

De release staat op 24 maart. Helaas zal de sneaker alleen in Azië uit gaan komen. Ben jij nou opzoek naar toffe Nike Air Max Zero, check dan ook ons assortiment HIER! Of ben je juist op zoek naar toffe kindersneakers, check dan ook ons assortiment aan kindersneakers!


Nike Air Max Zero ‘Wang Junkai’ GS

Releasedatum: 24 maart 2018
Stylecode: AJ6702-004
Colorway: Wolf Grey/White-Black