Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways van de Puma Thunder Spectra!

24 april 2018 11:58
Nieuwe colorways van de Puma Thunder Spectra!

Het nieuwe model van puma genaamd Thunder Spectra gaat helemaal mee in de ”dad shoe” trend. Tegenwoordig zijn de chunky sneakers weer helemaal hip. Ook Puma doet mee aan deze trendy look met de ‘Thunder Spectra’ sneaker. Geïnspireerd door de jaren ’90 ontwerpen en de samenwerking met Alexander Mcqueen is de ‘Thunder Spectra’ onstaan. De sneakers bevat een dikke tussenzool waardoor je het jaren ‘90- gevoel terugkrijgt. Het is een sportieve maar fashionable sneaker. De sneaker bevat retro kleur blokken, in de kleuren rood, geel en blauw. De structuur van de sneaker is gemaakt van premium gaas en nubuck met TPU voor aanvullende ondersteuning.

Naast de sneaker die je hierboven ziet komen er ook 2 nieuwe colorways van de Puma Spectra electric Chunky! 2018 is tot nu toe het jaar van de ”dad shoe” trend. Puma staat meestal bekend om hun stijlvolle en verfijnde ontwerpen. Nu gooit Puma de handdoek in de ring met twee nieuwe kleuren van de Electric Chunky.

De sneakers zijn voorzien van een extra grote tussenzool, die vergelijkbaar is met de Balenciaga Triple S. Op de bovenkant zitten meerdere panelen van mesh en leer wat zorgt voor een gelaagde look. De eerste colorway is voorzien van een schone grijs/witte colorway met een detail van blauwe kleuren op de hiel van de sneakers Op de zijkant is er een paneel is het metallic zilver. De tweede colorway biedt een meer grillige look door de verschillende tinten grijs op de bovenkant. De gymzool en de tan-tussenzool zorgen dankzij hun kleur voor een andere look. Op de zijkant van de sneaker bevindt zich een paarse streep wat een mooi detail is.

Er is nog geen officiële releasedatum of prijs bekend van de twee nieuwe Thunder Spectra electric colorways maar we verwachten dat er snel nieuwe informatie komt. De Puma Spectra word op 28 april gereleased. Houd onze pagina en releasekalender goed in de gaten voor meer informatie.


Puma Thunder Spectra

Releasedatum: 28 april, 2018
Prijs: €130,00
Colorway: Black/Red/Yellow/White/Blue
Stylecode: 36751601
Storelist: Klik hier >>


Puma Thunder Electric Spectra


Puma Thunder Electric Spectra