Skip to content
Upcoming

Nike komt met de SB Dunk Low Vietnam 25th Anniversary

30 september 2020 19:05
Nike komt met de SB Dunk Low Vietnam 25th Anniversary

Zoals we allemaal weten worden de meeste producten van Nike gemaakt in Vietnam. Nu viert Nike de 25 jaar lange relatie tussen de twee met een wel erg speciale release. Nike brengt voor deze mijlpaal een Nike SB Dunk Low uit die geheel in het teken staat van Vietnam.

Dit jaar zijn er veel verjaardagen geweest van sneakers zoals de Air Max 90 en Air Max 95, maar wordt Vietnam ook in het zonnetje gezet. Aangezien de SB hype nog steeds gaande is, is het logisch dat Nike een Vietnam colorway uit brengt op de Nike SB Dunk Low. Hoewel de twee landen, Amerika en Vietnam, ooit vijanden waren hebben de twee nu een goede relatie opgebouwd.

Nike SB Dunk Low ‘Vietnam’ | 309242-307

Het bovenwerk is geheel gemaakt van leer. Een witte kleur bevind zich op de midfoot, hiel en toebox, terwijl de rest van de sneaker een rode kleur heeft gekregen. Op de midfoot is een vierdelige Swoosh te vinden is de kleuren geel, zwart en rood. Op de hiel is de ster van de Vietnamese vlag geplaatst. De toebox is het meest opvallende van de sneaker, want hier is een speciale Nike 25 logo geplaatst met graphics van Amerika en Vietnam. Onder het bovenwerk bevind zich een rode midsole gecombineerd met een gele outsole.

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de sneaker, maar wordt wel ergens in de aankomende maanden verwacht. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike SB Dunk Low 'Vietnam'
Nike SB Dunk Low 'Vietnam'
Nike SB Dunk Low 'Vietnam'
Images by @s.sam.group