Skip to content
Upcoming

Nike komt met ‘Home and Away’ pack op de Nike Air Max 90

4 mei 2020 15:01
Nike komt met ‘Home and Away’ pack op de Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90. Eentje die we echt niet kunnen missen in onze sneakerwereld, eentje die razend populair is en elke sneakerverzamelaar in zijn kast moet hebben. Het is er ook eentje die perfect is voor alle colorways en samenwerkingen. Deze klassieker bestaat toevallig dit jaar ook nog eens 30 jaar! Om dat te vieren komt de Air Max 90 in vele nieuwe colorways. De Air Max 90 is in de jaren ’90 ontworpen door Tinker Hatfield. Wat begon als een hardloopschoen is al snel uitgegroeid tot een razend populaire lifestyle sneaker. Het Nike Air Max 90 ‘Home and Away’ pack dropt in maar liefst twee verschillende colorways.

Nike Air Max 90 ‘Home and Away’ Pack

In dit pack zullen twee verschillende colorways verschijnen. De eerste colorway beschikt voornamelijk over een blauwe kleur. De sneaker is gemaakt van stevig glad leer met overlays van suède. De kleur blauw is te zien in de mudguard, air-unit, veters, tong en het heel-logo. De overige delen hebben een witte kleur gekregen, zo ook de midsole. De rubberen outsole beschikt daarbij over een lichtbruine kleur.

De tweede colorway beschikt over een heldere oranje kleur met daarbij wit en zwart. De oranje kleur is te zien in de air-unit, heel-logo, veters. De mudguard bij deze tweede colorway is zwart evenals het textiel in de binnenkant. De overige delen zijn wit van kleur. Ook deze sneaker is gemaakt van glad leer met een suède overlay. Als kenmerk van dit pack beschikken beiden sneakers over een jewel Swoosh en een ‘Home and Away’ logo op de tong.

Wanneer de sneakers zullen releasen is nog niet bekend. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om geen enkele sneaker te missen. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste sneakerdeals! Check hieronder de afbeeldingen van de colorways.

Nike Air Max 90 'Home and Away' Pack
Nike Air Max 90 'Home and Away' Pack
Nike Air Max 90 'Home and Away' Pack
Nike Air Max 90 'Home and Away' Pack
Images by yankeekicks