Skip to content
Upcoming

Nickelodeon en Vans collab: Spongebob Squarepants x Vans

20 februari 2018 13:35
Nickelodeon en Vans collab: Spongebob Squarepants x Vans

Dat heb je goed gezien aan de titel…de meest bekende en geliefde zeespons SpongeBob Squarepants is het thema van een nieuwe Vans collectie: Spongebob Squarepants x Vans. De Sk8-Hi, Authentic en Slip-Ons krijgen allemaal een nostalgische look. Met personages uit de serie die op de zijkanten en de upper van zes verschillende sneakers staan afgebeeld. Een grappig detail om het af te maken is dat Plankton platgedrukt op de kenmerkende geruite zool van Vans te zien is. Omdat Plankton in de serie ook vaak platgestampt werd.

Spongebob Squarepants x Vans

Spongebob Squarepants x Vans

In totaal zijn er 6 verschillende sneakers gemaakt. Allen gebaseerd op iconische modellen van Vans: Sk8-Hi, Authentic en Slip-On. Elk geselecteerd in de maten voor volwassenen, jongeren en peuters. Ook presenteert Vans een bijpassende trainingsbroek, evenals korte en lange mouwen shirts met grafische en geborduurde details. Ten slotte wordt de collectie afgerond met drie limited edition skate decks, met bijbehorende prints en patronen.

Spongebob Squarepants x Vans

Deze collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf 24 februari. Of ze verkocht zullen worden op een Nederlandse website is nog niet duidelijk. De sneaker zal wel online verkocht worden bij verschillende Vans Vault verkopers. Hier kan je een kijkje nemen naar Vans modellen die wel in Nederland verkocht worden.


SpongeBob SquarePants x Vans

Verwachte prijs: €35 tot €200
Shoplink: >> Klik hier >>


De Vans

De kleding

De decks