Skip to content
Upcoming

NEW YEEZY! Adidas x Yeezy Boost 350V..?

7 mei 2017 19:39
NEW YEEZY! Adidas x Yeezy Boost 350V..?

Het ziet er naar uit dat Kanye ons de komende tijd niet met rust gaat laten. Er gaat namelijk rond dat er een nieuw model aan komt. Dit nieuwe model lijkt heel veel op de Yeezy Boost 350V2.

Als we naar de sneaker zelf kijken zien we een aantal nieuwigheden. Zo is de upper dit keer van een ademende primeknit gemaakt, het lijkt erg veel op de populaire mesh. Verder zien we ook dat er op de tongue een nieuwe pull-tab is toegevoegd, een vergelijkbare pull-tab als degene die op de heel zit.

Naast het nieuwe materiaal zien we ook de “stripe” op de zijkant niet meer. Deze “stripe” was voor het laatst goed zichtbaar met de oreo V2. Hierna hebben we hem alleen nog in dezelfde kleur als de uppers gezien. (Zoals bij de Cream/White en de Black/Red).

Op het moment ziet het er naar uit dat de sneaker zal uitkomen in 4 verschillende tonal-colorways. Zwart, Tan, licht bruin en gebroken wit. De waarschijnlijk nieuwe yeezy’s zijn nog niet aangekondigd of bevestigd, een releasedatum is dus ook nog niet zeker.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date