Skip to content
Upcoming

New kid on the block – Parbleu footwear.

24 februari 2017 16:40
New kid on the block – Parbleu footwear.


Zoals je misschien weet houden wij ons ook bezig met luxury sneakers. Gewoon, omdat we dat te gek vinden. In onze sneaker search engine vertegenwoordigen we dan ook een aantal dikke merken in dit segment. Ons oog viel op een nieuwe speler in de markt, Parbleu footwear. En toen we hoorde dat hier een echte sneakerhead achter zat waren we natuurlijk razend nieuwsgierig.

Parbleu richt zich op sneakers die ambacht uitstralen en ook nog eens betaalbaar zijn. Tenminste, als je dit graag vergelijkt met de concurrent. Wij vinden ze vooral erg mooi. De modellen zijn geïnspireerd op op true classics uit de sneakerhistorie, iconen die zich al bewezen in hun tijdloze ontwerp. Nu met luxe materialen en voorzien van maximaal comfort en persoonlijke touch. De eerste collectie van Parbleu kent een beperkte oplage en is dus exclusief voorbehouden aan de eerste kopers.

Dus als jij al van plan was om je een keer onder te dompelen in betaalbare luxury is dit je kans. Wij van Sneakerjagers gingen je al voor!

SHOP DE PARBLEU COLLECTIE HIER >>