Skip to content
Upcoming

New Balance’s 574 “Iconic Collaboration” pack

20 februari 2018 11:51
New Balance’s 574 “Iconic Collaboration” pack

New Balance gaat 4 nieuwe colorways droppen! New Balance 574 is geïnspireerd door de oude ontwerpen. Net als de titel suggereert bevat de nieuwe pack populaire samenwerkingen van vroeger. De samenwerking met Concept, Mita x Whiz Limited, Sneakerstuff en Sneakerfreaker zullen hun bijdrage leveren aan deze tijdloze sneaker. Voor de “Iconic Collaborations” pack zullen ze dezelfde colorways, details en stijl gaan gebruiken als bij de oude modellen. Voor deze pack worden oude ontwerpen gebruikt op het nieuwe model 574.

Elk paar van de New Balance 574 “Iconic Collaborations” pack zal op 1 maart beschikbaar zijn in een van de respectievelijke winkels. Kan je niet wachten? Klik hier voor de huidige collectie van New Balance.

Concepts x New Balance 997 “Rosé”

De pack heeft in totaal 4 verschillende sneakers met dezelfde stijl. De eerste is Concepts x New Balance 997 ”rosé”. De Concepts x New Balance 997 ”rosé” is in 2014 uitgekomen. De nieuwe 574 ”rosé” beschikt over roze suède uitstraling en heeft als details een krokodillen print.


Sneaker Freaker x New Balance 998 “Tassie Devil”

De tweede is de Sneakerfreak x New Balance 998 ”Tassie Devil”. De ”Tassie Devil” maakte zijn debuut in 2012. De nieuwe 574 ”Tassie Devi” is gekenmerkt door de paarse-hued mesh/suede samenstelling en gespikkelde tussenzool.


Sneakerstuff x New Balance 577 “Erik”

In 2007 is de Sneakerstuff x New Balance 577 ”Erik” uitgebracht. De Sneakerstuff x New Balance 577 ”Erik”  is nu de derde sneaker geworden in de pack. De  574 ”Erik” heeft een combinatie van leer, suède en nubuck in diepe tinten van bruin en groen.


Mita sneakers x WHIZ LIMITED x New Balance

Tot slot, de Mita sneaker x Whiz Limited x New Balance. De Mita x Whiz Limited heeft op de sneaker kleine sterretjes. De  sneaker beschikt over een witte, rode en blauwe colorway.