Skip to content
Upcoming

Eerste blik op de New Balance X-Racer x atmos x Jeff Staple

17 november 2020 20:50
Eerste blik op de New Balance X-Racer x atmos x Jeff Staple

Jeff Staple komt aan het einde van 2020 terug met een te gekke samenwerking. Staple is namelijk de samenwerking aangegaan met de Japanse winkel atmos om samen met New Balance een colorway uit te brengen op het X-Racer model.

Jeff Staple kunnen vele kennen van de legendarische samenwerking op de Nike SB Dunk Low, maar Staple heeft in 1997 ook zijn eigen agency opgezet genaamd Staple Design. Één onderdeel hieruit is zijn eigen Staple Pigeon kleding lijn. Door de jaren heen heeft Staple Design samengewerkt met merken zoals Nike, New Balance en Microsoft.

New Balance X-Racer x atmos x Jeff Staple

Jeff Staple en Koji hebben op hun Instagram al twee teasers laten zien van de sneaker. Het bovenwerk beschikt over zwarte en donker grijs suède dat wordt gecombineerd met stevig roze mesh rondom de enkel. Dit stevige mesh is ook weer terug te zien op de midfoot in een witte kleur met de letter N in het paars. Op de zijkant van de hiel is de Staple Pigeon te vinden met een zwarte Staple Pigeon op de andere schoen. Onder het het bovenwerk zit een gespikkelde midsole.

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de New Balance X-Racer x atmos x Jeff Staple. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.

New Balance X-Racer atmos Jeff Staple
Image by Koji98139
New Balance X-Racer atmos Jeff Staple
Image by Jeff Staple