Skip to content
Newsfeed

Action Bronson komt met nieuwe New Balance 990V6 ‘Baklava’

14 maart 2023 10:01
Action Bronson komt met nieuwe New Balance 990V6 ‘Baklava’

We kunnen de New Balance 990V6 ‘Baklava’ met Action Bronson in 2023 verwachten. De Amerikaanse rapper en foodie droeg zijn ontwerp tijdens een AEW worstelwedstrijd in september 2022, maar de officiële releasedate van de New Balance x Action Bronson 990V6 ‘Baklava’ is nog niet bekend. Het wordt verwacht dat de sneaker zal uitkomen in de komende maanden van 2023.

Om aan te sluiten bij zijn persoonlijkheid, heeft Action Bronson de sneaker een vrolijke make-over gegeven. De New Balance x Action Bronson 990V6 is een combinatie van zowel opvallende en kalme kleuren gemixt met mesh, leer en suède materialen. Neon groen bedekt de upper voor het grootste deel met roze/paarse touwveters. De midsole bestaat uit twee verschillende tinten blauw, wat vervolgens wordt overgenomen door een bruine mudguard van suède.

Op de tongue, insoles en de doos kan je Bam Bam’s ‘Baklava’ branding vinden, wat een verwijzing is naar de onlangs gelanceerde digitale marktplaats: Baklava Flea Market. Om het design af te maken zie je op de hiel van de schoen nog ‘Made in USA’. De samenwerking komt ook met twee andere sneakers en een kledingcollectie. Check ons sneaker nieuws voor meer informatie over de hele collectie.

De New Balance x Action Bronson 990V6 ‘Baklava’ heeft nog geen officiële release date. Toch wordt er verwacht dat in de komende maanden van 2023 de sneaker uit zal komen. Blijf op de hoogte via onze release kalender. Hieronder kan je ook de promotievideo van de sneaker checken.

Als je meer wilt weten over deze release of andere sneakers, kan je altijd de Sneakerjagers app downloaden. Hiermee ben je up-to-date als het aankomt op de release van jouw favoriete sneakers.

New Balance x Action Bronson
New Balance x Action Bronson
New Balance x Action Bronson
New Balace 990V6 'Baklava'
New Balance x Action Bronson
New Balace 990V6 'Baklava'
New Balance x Action Bronson