Skip to content
Upcoming

Deze iconische New Balance X-90 heeft ruim €50 korting

2 mei 2020 11:00
Deze iconische New Balance X-90 heeft ruim €50 korting

In de jaren 90 was New Balance bezig met de ontwikkelingen van een nieuw model. Door constant zichzelf te blijven pushen om door te ontwikkelen ontstonden er nieuwe en vooral innovatieve technologieën in de schoenenwereld. De jaren 90 was ook het ontstaan van de iconische 99x lijn van New Balance. Dit zorgde ervoor dat New Balance wereldwijd erkend werd door de sneakerfanaten. Ter eren van deze pack heeft New Balance deze New Balance X-90 uitgebracht. In de sneaker zien we elementen van veel populaire 99x modellen, zoals de 991 en de iconische Hytrel Strap van de 997’s.

In dit geval is deze New Balance X-90 voorzien voor een super strak bovenwerk. Kleuren als groen en geel spelen overduidelijk de hoofdrol. Het boterzachte suède bovenwerk heeft bij de toebox een aantal geperforeerde gaatjes. Dit zorgt ervoor dat je voetjes lekker luchten en fris blijven! De New Balance branding op de zijkant is uitgevoerd in het licht grijs met een witte stroke om het logo heen. Op de midsole zien we een vergeelde kleur aan de achterkant wat dient als een throwback naar de 90’s.

Het zijn de Happy Sneaker Days bij Sneakerjagers. Dat bekend dat je tien dagen lang de beste deals en steals kan scoren. Dagelijks jagen wij voor jou het internet af om op zoek te gaan naar deze deals. In het complete Happy Sneaker Days overzicht kun je al onze vangsten bewonderen. Wees snel, want de Happy Sneaker Days duren nog maar tot 6 mei 2020!

New Balance X-90 ‘Forest Green’
Prijs: van €130,- naar €78,-
Shop ze hier

New Balance X-90
New Balance X-90
New Balance X-90