Skip to content
Brand

New Balance viert ‘Grey Day’ met drie sneakers

20 mei 2022 13:31
New Balance viert ‘Grey Day’ met drie sneakers

Op 21 mei 2022 viert New Balance hun jaarlijkse ‘Grey Day’. Tijdens deze dag, brengt het merk ode aan hun classic ‘Grey’ colorway en doet dit met drie sneakers. De modellen 327, 57/40 en XC-72 krijgen een make-over en zijn op 21 mei bij de New Balance store in Amsterdam te verkrijgen. Ook komt het pack met bijhorend apparel.

New Balance ‘Grey Day’

Op zaterdag 21 mei 2022 staat de ‘Grey’ colorway in het zonnetje bij New Balance, tijdens hun jaarlijkse ‘Grey Day’. De ‘Grey’ is misschien wel de meest iconische colorway van het merk en is al op verschillende modellen verschenen. Zo ook op het Made in USA pack, dat 23 juni 2022 in Nederland gereleased wordt.

Dit jaar geeft New Balance met de modellen 327, 57/40 en XC-72 een make-over tijdens ‘Grey Day’, onder het motto ‘Worn By Anyone’. Dit hint naar de veelzijdigheid en het vooruitstrevende karakter van de sneakers. De drie sneakers combineren verschillende grijstinten en hebben een unieke look.

New Balance Grey Day

Naast de drie sneakers, komt New Balance ook met bijhorend apparel. Ook deze zal in dezelfde grijstinten komen. Voor zowel de dames als heren zijn er items in grijstinten.

New Balance 327

Een van de sneakers die tijdens ‘Grey Day’ gereleased worden, is de New Balance 327 ‘Black’. Dit paartje heeft een unieke buitenzool en heeft opvallende nopjes gekregen. De upper is van mesh en de overlays zijn van suède en leer. De mudguard kleurt grijs en is van grof suède.

New Balance 327 'Black'
New Balance 327 'Black'

Het N-logo op het middenpaneel heeft in tegenstelling tot voorgaande New Balance modellen een vergrote look. Het logo kleurt grijs en matcht goed met de zwarte upper. De middenzool kleurt off-white en geeft de sneaker een retro look. Op de tong is het New Balance logo gezet.

NB 57/40

De tweede sneaker die tijdens ‘Grey Day’ gereleased wordt, is de New Balance 57/40 in een off-white colorway. De sneaker heeft een sportieve look en combineert verschillende materialen. De dynamische overlays op het bovenwerk geven de sneaker een moderne uitstraling.

New Balance 5740
New Balance 5740

De middenzool heeft golvende elementen die het paartje uniek maken. De mudguard kleurt lichtgrijs en is van leer. Op de upper zijn suède overlays geplaatst. Deze geven het paartje een chique uitstraling. Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst.

New Balance XC-72

De derde, en tevens laatste, sneaker die tijdens ‘Grey Day’ gereleased wordt, is de New Balance XC-72. De sneaker heeft een opvallende buitenzool met een asymmetrische look. Zo combineert de buitenzool ronde en vierkante nopjes. Deze nopjes steken uit van de buitenzool en geven het model een unieke twist.

New Balance XC-72

Het bovenwerk combineert de materialen textiel, leer en suède. De tong kleurt off-white en kleurt goed met de grijze overlays. De mudguard bij de neus heeft een gespleten look. Op het middenpaneel is het N-logo gezet. Deze kleurt hier donkergrijs en is van leer.

Apparel

Naast de drie sneakers die tijdens ‘Grey Day’ gereleased worden, komt New Balance ook met bijhorend apparel. De kledingitems komen in verschillende grijstinten en hebben het New Balance logo op het silhouet. Het merk komt komt het truien, shirts, joggingbroeken en een short.

New Balance Grey Day
New Balance
New Balance Grey Day
New Balance Grey Day

Drop

De items uit de ‘Grey Day’ collectie worden op zaterdag 21 mei 2022 om 10:00 uur gereleased. Daarnaast zal de collectie ook verkrijgbaar zijn bij de New Balance store in Amsterdam. Check de site van New Balance voor meer informatie over de ‘Grey Day’ collectie.

Daarnaast maakt Nederland zich klaar voor het ‘Made in USA’ pack, dat op 23 juni 2022 gereleased wordt. Bekijk de officiële beelden van het 990 pack hieronder.

New Balance Made In Usa 990v1
New Balance Made In Usa 990v1
New Balance Made In Usa 990v2
New Balance Made In Usa 990v2
New Balance Made In Usa 990v3
New Balance Made In Usa 990v3