Skip to content
Brand

Populaire New Balance silhouetten voor hem en haar

26 mei 2023 20:00
Populaire New Balance silhouetten voor hem en haar

New Balance is momenteel een van de populairste merken als het gaat om sneakers. Van samenwerkingen met bekende namen zoals Action Bronson en Aimé Leon Dore, tot het feit dat enkele van ’s werelds grootste sterren te spotten zijn in de sneakers van New Balance.

Het Canadese merk lijkt nu echt in de spotlights te staan. Wij van Sneakerjagers hebben een paar van onze persoonlijke favorieten op een rijtje gezet.

327 WMNS

New Balance

We beginnen onze lijst met een fan-favourite. Het 327 model is een sneaker die nooit uit de mode lijkt te raken. Na eerdere samenwerkingen met onder andere Casablanca en MIU MIU is dit model al een tijdje populair. De ‘Moonbeam’ colorway komt met het klassieke N-logo in de kleur ‘Burgundy’ en een gumzool met nopjes.

550

New Balance

Eén van de sneakers waarmee New Balance in 2022 domineerde, is zonder twijfel de 550. Met een vintage look kun je nooit de mist ingaan. Dit keer komt de sneaker in een ‘Nimbus Cloud’ en ‘Navy’ kleurstelling.

9060

New Balance

Eén van de nieuwere ontwerpen van New Balance, maar zeker eentje om in de gaten te houden, is de 9060. Het model ontstond toen James Lee en Yue Wu in 2019 samenwerkten om een lifestyle design te creëren. Nu vliegen ze de winkels uit en is het model al meerdere keren gebruikt in verschillende collabs. Zeker de moeite waard om te bekijken. Als je meer vragen hebt over deze sneaker, bekijk dan onze 9060 FAQ.

2002R

New Balance

Comfort en stijl komen perfect samen in de New Balance 2002R. Het voelt je alsof je op wolken loopt en ziet er tegelijkertijd ook goed uit. De sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, waaronder deze lichtgrijze. De NERGY-technologie in de middenzool zorgt voor demping.

990V3

New Balance

De eerste versie van de 990 werd uitgebracht in 1982. Ondanks dat dit meer dan 40 jaar geleden is, is het silhouet anno 2023 nog altijd erg populair. Nu verkrijgbaar in een ‘Green’ en ‘Gold’ kleurstelling. Als je op zoek bent naar een comfortabel en klassiek silhouet, dan is de 990V3 zeker iets voor jou.

574

New Balance

Eén van de favorieten van New Balance, de 574, is een tijdloze klassieker en terecht. Comfortabel, stijlvol en revolutionair op zijn eigen manier. De sneaker komt in een ‘Sandstone’ kleurstelling met ‘Angora’ en ‘Seasalt’ accenten. De neutrale colorway past overal bij.

997

Eén van de comfortabelste sneakers die New Balance te bieden heeft, is de 997H. De sneaker heeft een bovenwerk van suède en mesh. Met de EVA-technologie in de zool combineert dit silhouet stijl en comfort op de beste manier. Het design uit de jaren 90 trekt zeker de aandacht.

1906R

New Balance

Deze New Balance klassieker is terug en beter dan ooit. De 1906 is vernoemd naar het jaar waarin New Balance aan het begin van de 19e eeuw tot leven kwam. Begonnen als een hardloopschoen, heeft dit silhouet de streetwear-scene doen opschudden. Het model komt in een zilveren ‘Metallic’-mix met accenten van ‘Team Royal’ en ‘Zwart’.

MR530

Een herontwerp van de klassieke hardloopschoen van New Balance. De MR530 combineert dagelijkse stijl met moderne technologie, zoals de ABZORB-demping voor oneindig comfort. Geef je outfit een retro twist met deze herwerkte klassieker.

1500

Perfect voor dagelijks gebruik, is de New Balance 1500 de perfecte mix als het gaat om performance en er stijlvol uitzien. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ondersteund door de ENCAP-tussenzool. De sneaker biedt comfort waar je ook gaat. Ondertussen behoudt hij de sfeer van de jaren 80 en 90. Het zal een solide paar zijn voor je rotatie.

Dit waren onze favorieten van New Balance. Liever zelf de collectie bekijken? Bekijk dan de collectie op de website. Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram voor meer sneaker content.