Skip to content
Newsfeed

New Balance tracksuits voor elke gelegenheid

16 november 2022 18:33
New Balance tracksuits voor elke gelegenheid

Tracksuits! Stijlvolle trainingspakken en loungewear items zijn niet langer alleen geschikt voor de bank, de training of de tijd erna. Tracksuits zijn nu absoluut street-ready en New Balance heeft een breed assortiment aan comfortabele en stijlvolle trainingspakken voor elke gelegenheid!

Tracksuits voor elke dag. Voor iedereen.
Voor wanneer en waar dan ook. Simpele stijl, comfortable design.

New Balance

Bij New Balance vind je trainingspakken gemaakt van verschillende materialen en in verschillende stijlen. Of het nu gaat om comfortabel katoen, soepel stretchmateriaal of warme badstof. Ook heeft New Balance een breed scala aan kleuren om uit te kiezen! Scoor bijpassende tops en broeken of mix en match de klassieke kleuren naar wens.

Veel van de tracksuits en andere cozy artikelen zijn gemarkeerd met New Balance’s Green Leaf. Het Green Leaf symbool staat bij items die voor minstens 50% uit milieuvriendelijke materialen bestaan. Je kunt het symbool direct op de website van New Balance vinden.

Lees hier meer over Green Leaf en duurzaamheid bij New Balance >>

Voor meer styling inspiratie raden we ons Instagram outfits kanaal @outfitsbysneakerjagers aan. Maar ook op onze nieuwspagina vind je veel styling tips, trend outfits rondom sneakers en streetwear en nog veel meer!