Skip to content
Upcoming

New Balance sneakers nu verkrijgbaar bij Bijsmaak

2 mei 2021 09:20
New Balance sneakers nu verkrijgbaar bij Bijsmaak

Op zoek naar een nieuw paartje van New Balance? Wij hebben de leukste en meest comfortabele sneakers voor je op een rijtje gezet. Alle sneakers in deze top vijf zijn te verkrijgen bij Bijsmaak. SHOPPEN MAAR!

Bijsmaak is een online sneakershop dat onderdeel is van De Paskamer. De Paskamer is een creatieve plek die naast een sneakershop ook een tattoo studio, DJ school en een videoproductiebedrijf heeft. Denk je dat dit alles was? Bijsmaak heeft ook nog een eigen kledinglijn en organiseert jaarlijks de sneakerbeurs Deadstock Sneaker Market.

New Balance 327

De uitstraling van de New Balance 327 is de perfecte combinatie tussen sportief en classy. Het silhouet is geïnspireerd door marathonsneakers uit de jaren ’70. Opvallend aan de 327 is dat het New Balance logo groot op de zijkant te zien is. Wij zijn fan van dit paartje!

Klik op de afbeelding op de sneakers te kopen.

New Balance 327
New Balance

New Balance 574

Suède en mesh wisselen elkaar af op het bovenwerk van de New Balance 574. Dit model staat bekend om hoe comfortabel ze zitten. Daarnaast hebben ze ook altijd weer frisse en verrassende colorways! De stijl van het 574 silhouet is geïnspireerd op de jaren 80.

New Balance 574
New Balance 574

New Balance 237

De New Balance 237 heeft veel weg van het 327 model. Dit paar heeft een bijzondere maar superstoere uitstraling. Ook hier wisselen suède en mesh elkaar af en is het silhouet geïnspireerd op de jaren 70. De EVA midsole zorgt voor extra comfort.

Klik op de afbeelding om de sneaker te kopen.

New Balance 237

New Balance 997

De New Balance 997H is super comfortabel. Het doel van de ontwerpers was dan ook dat je op dit paartje de hele dag probleemloos zou moeten kunnen staan. Volgens fans is dit doel behaald. Naast comfortabel is dit paartje ook nog eens superleuk!

New Balance 997
New Balance

New Balance 2002R

Last but not least, de New Balance 2002R. Dit silhouet is geïnspireerd op de hardloopschoenen uit het jaar 2000. De ABZORB tussenzool en SBS ABZORB hielpolstering zorgen voor extra comfort tijdens het lopen.

Klik op de afbeelding op de sneaker te kopen.

New Balance 2002

Zit hier iets voor je tussen? Download de Sneakerjagers app om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, restocks en shockdrops. Volg Sneakerjagers op Instagram, waar nu een GIVEAWAY bezig is!