Skip to content
Staff Picks

New Balance must haves voor de zomer

1 augustus 2023 08:30
New Balance must haves voor de zomer

Ga jij binnenkort op vakantie en heb je nog inspiratie nodig voor een aantal essentiële items? Dan is dit het artikel voor jou! Wij hebben een selectie gemaakt van een paar New Balance must haves voor de zomer van 2023.

New Balance 550’s

De New Balance 550 is een van de meest populaire NB silhouetten van dit moment. Combineer je zomerse outfit met een van deze pastel colorways. Naast deze oranje en licht blauwe kleurstellingen, vind je op de website van New Balance veel meer summer ready 550 modellen.

New Balance

New Balance 530s

Ook zijn 530 sneakers in 2023 erg in trek. Naast het feit dat het origine hardloopmodel momenteel erg in de is mode, zijn ze door hun sportgeschiedenis erg comfortabel. Of je nou een wandelvakantie op de planning hebt staan of een citytrip, de 530s is de juiste keus om mee te nemen in je bagage.

New Balance CT302

Als je op zoek bent naar een casual chique sneaker dan is de New Balance CT302 de perfecte keus. Door de extra dikke platform zool krijgt de sneaker een kenmerkend uiterlijk en wordt er ook comfort gecreëerd. Druk op de onderstaande knop om de rode of groene colorway te coppen.

Fresh Foam MRSHN slides

Helaas is het niet altijd verstandig om je favoriete sneakers mee te nemen naar een badplaats, toch wil je misschien je liefde voor de sneaker community laten blijken. Druk op de onderstaande knop om naar de website van New Balance te gaan zodat je een van de Fresh Foam slides te bemachtigen.

Essentials Reimagined biker short

Biker shorts zijn momenteel erg populair, of je nou naar de sportschool gaat of het combineert een fashionable top, jij creëert de perfecte outfit.

NB AT korte broek

De NB AT korte broek is van een stretchstof, dit zorgt voor een relaxte pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid. De short is ook in een lichte kleur verkrijgbaar.

Uni-ssentials T-shirt

Maak je outfit af met dit oversized college-stijl T-shirt van katoen. De top is ook in een zwarte kleur verkrijgbaar.

Seasonal Classic pet

Bescherm jezelf tegen de zon met deze pet van spijkerstof. Naast dat een pet de zon uit je ogen haalt, geeft het je outfit ook nog een stylish upgrade.

Strand essentials

Als je een dagje naar het strand gaat heb je een aantal echte essentials nodig. Ten eerste natuurlijk zonnebrand en de juiste zwemkleding, maar daarnaast moet je genoeg water drinken en comfortabel kunnen liggen.

De waterfles van New Balance is gemaakt van aluminium, dit zorgt ervoor dat het water extra lang koud blijft. Daarnaast wil je jezelf natuurlijk goed afdrogen na een verfrissende duik, dit kan dan weer goed met de handdoek.

Haal beide item via de webshop van NB.

Dit zijn een aantal New Balance must haves voor de zomer, echter is de collectie van NB vele malen groter. Druk op de onderstaande knop om het gehele assortiment te bekijken. Check onze sneaker news pagina voor meer outfit inspiratie.