Skip to content
Brand

Laat New Balance je helpen bij het vinden van een Moederdag cadeau

9 mei 2023 18:45
Laat New Balance je helpen bij het vinden van een Moederdag cadeau

Het is bijna weer Moederdag, dit betekent dat het tijd is om wat extra liefde aan je moeder te geven. Eten voor haar koken, de hele dag met haar doorbrengen en natuurlijk je moeder beladen met cadeaus. Heb je geen idee wat je aan je moeder moet geven? Geen zorgen, New Balance heeft het voor je geregeld. Ze hebben een hele collectie samengesteld om je te helpen het perfecte cadeau voor je moeder te vinden.

Hier tonen we je een aantal opvallende items uit de New Balance collectie.

New Balance sneakers

Maak je moeder helemaal blij voor Moederdag met mooie New Balance sneakers. Je kunt nooit fout gaan als het om sneakers gaat en New Balance is de laatste tijd een enorme hype. Hier vind je een aantal opvallende exemplaren die elke moeder zeker leuk zal vinden. Daarnaast hebben we ook een paar kindermaten toegevoegd, zodat moeders kunnen matchen met hun kinderen. Wel zo leuk toch?

New Balance 327

New Balance 530

New Balance 550

New Balance 574

New Balance kleding

Als je op zoek bent naar het perfecte Moederdagcadeau, overweeg dan iets uit de kledinglijn voor vrouwen van New Balance. Met de focus op zowel stijl als comfort biedt New Balance een verscheidenheid aan kledingstukken die perfect zijn voor actieve moeders.

Essentials Stacked Logo Cotton Oversized T-Shirt

Mothers day New Balance

Athletics Pearl Pant

Mothers day New Balance

NB Athletics Icono-Graphic Crew Sweatshirt

Mothers day New Balance

Athletics Remastered Woven Jas

New Balance accessoires

Ook in de accessoires collectie vind je verschillende, geschikte items voor Moederdag. Van sportieve visors en hoofdbanden tot stijlvolle rugzakken en heuptassen, New Balance heeft alles wat je nodig hebt als het om accessoires gaat.

Performance Visor Cap

Running Phone Pouch

Dit waren al onze favorieten wat New Balance te bieden heeft voor Moederdag. Dit is slechts het topje van de ijsberg, dus als je zelf de collectie wilt bekijken, kun je naar hun website gaan. Bekijk ook onze nieuwspagina terwijl je bezig bent en natuurlijk een fijne Moederdag gewenst.