Skip to content
Newsfeed

New Balance komt met een 550 ‘Shifted Sport’ pack

30 augustus 2021 19:32
New Balance komt met een 550 ‘Shifted Sport’ pack

Het ziet ernaar uit dat New Balance binnenkort met een nieuw pack komt van het 550 silhouet. Het 550 ‘Shifted Sport’ pack bestaat uit drie verschilende colorways en zal het ‘Shifted Sport’ pack heten. In de afgelopen maanden zagen we al enkele colorways releasen van het 550 silhouet, zoals zwart, paars en geel maar daar blijft het blijkbaar niet bij.

Met het pack eert New Balance de OG colorways die basketballers vroeger droegen. Het ‘Shifted Sport’ pack beschikt ook over een simpele en cleane look. De sneaker beschikt over een witte lederen basis die wordt overlapt door zwarte overlays. Daarnaast zijn de details verwerkt in de kleuren van de colorway. De kleuren zijn rood, groen en blauw. Deze kleuren zijn over de gehele sneaker te vinden, zoals op het ‘N’ logo, de outsole en de heel.

Op woensdag 1 september 2021 zal het New Balance 550 ‘Shifted Sport’ pack waarschijnlijk releasen via New Balance voor een nieuwprijs van €130,-. Houd onze Sneakerjagers Releasekalender goed in de gaten, want deze release wil je niet missen!