Skip to content
Newsfeed

New Balance herlanceert de T500 tennisschoen

11 maart 2024 08:43
New Balance herlanceert de T500 tennisschoen

Na een succesvolle herintroductie met Aimé Leon Dore in september 2023, lanceert New Balance opnieuw de T500. Een eerbetoon aan het verleden met een moderne flair.

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1982, staat de T500 tennisschoen bekend om zijn tijdloze esthetiek en hoogwaardig ontwerp. Het bovenwerk, vervaardigd uit suède en nubuckleer, kenmerkt zich door een geperforeerde neus met opvallende details. Daardoor krijgt het een tijdloze uitstraling. In tegenstelling tot de rubberen zolen die typisch waren voor oudere tennismodellen, voegt de polyurethaan tussenzool een vleugje jaren ’80 technologie toe.

Dezelfde eigenschappen die deze schoen destijds tot een must-have maakten, zorgen er vandaag de dag voor dat het een tijdloze klassieker is gebleven. Daarnaast wordt de vormgeving voltooid met de stijlvolle eenvoud van voornamelijk witte kleuren, passend bij elke gelegenheid.

En om deze herlancering te vieren, brengt New Balance de campagnefilm “Quiet Please” uit, als een eerbetoon aan de tennisgeschiedenis van de T500. Deze korte film volgt Chris Cadaver, de hoofdrolspeler, terwijl hij zich onderdompelt in een wereld van luxe, met een humor die naadloos aansluit bij zowel de schoen als het merk.

De New Balance T500 behoudt dus moeiteloos zijn tijdloze status en is een veelzijdige schoen die evengoed tot zijn recht komt op de tennisbaan als bij stijlvolle vrijetijdsoutfits. Deze schoen graag toevoegen aan je garderobe? Dat kan vanaf 14 maart 2024 op newbalance.nl en geselecteerde retailers!

Chris Cadaver New Balance T500
New Balance T500
New Balance T500
New Balance T500
New Balance T500 sneakers
New Balance T500 hiel
New Balance T500 logo