Skip to content
Staff Picks

New Balance helpt je met je goede voornemens

8 januari 2023 10:14
New Balance helpt je met je goede voornemens

2022 is weer voorbij en dat houdt in dat je weer vol voor de goede voornemens kan gaan! Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Heb je al een goede start gemaakt? Of heb je toch nog even dat duwtje in de rug nodig? Bekijk dan eens deze lijst met sportstijlen van New Balance! Met een nieuwe outfit kan jij er weer helemaal tegenaan! Alle items in de lijst zijn ook nog eens te scoren met hoge korting.

New Balance Hardlopen

Allereerst hebben we twee verschillende hardloopoutfits samengesteld voor de heren en voor de dames. De items houden je warm en zorgen dat je zichtbaar bent in het donker door de reflecterende details. De longsleeves en de leggings bevatten NB HEAT technology waardoor je comfortabel en droog je run kan rennen. Met de Fresh Foam X hardloopschoenen behaal je al je mijlpalen!

Heren

Fresh Foam X 1080v12

Dames

Fresh Foam X 860v12

New Balance Fitness

Als tweede hebben we twee fitness outfits, wanneer je naar de sportschool gaat is het fijn om een luchtige outfit aan te trekken. Hierdoor kun je het beste uit je sets halen. Je gaat jezelf niet gaat irriteren aan de kleding, het geeft je de ruimte om goed te kunnen bewegen. Heren dragen vaak loszittende shorts terwijl vrouwen juist lopen in omsluitende leggings. Als laatste bieden de sneakers je stevigheid wanneer je squat of deadlift.

Heren

CT300V3

Dames

CT300V3

New Balance Wandelen

Door corona zijn steeds meer mensen gaan wandelen, sommige willen zelfs 10.000 stappen per dag halen. Dan is het wel fijn als je dit in een comfortabele outfit kan doen en met de juiste schoenen! Naar buiten voor een fijne wandeling is goed voor je lichaam en geest. Voor vetverbranding is een dagelijkse wandeling zeker aan te raden! Wat zijn jouw wandeldoelen?

Heren

2002R

Dames

327

New Balance Voetbal

De winterstop is weer zo goed als voorbij, voetbal gaat weer van start! Wat is er nou beter dan het veld opkomen met een nieuw paar voetbalschoenen aan je voeten. Of je nou een man of een vrouw bent, mooie voetbalschoenen zijn een must! New Balance heeft er nu een aantal in de sale waar je eigenlijk niet omheen kunt. Hieronder hebben we een aantal voor jullie uitgezocht!

Natuurlijk zijn er nog veel meer items te koop in de sale, voor iedereen is er wel wat. Zo zijn er ruim 1600 items in allemaal verschillende categorieën. Neem daarom zeker zelf een kijkje op de website van New Balance! In een goede outfit weet jij jouw goede voornemens te behalen! Bekijk voor meer kortingsacties de Sneakerjagers nieuwspagina!