Skip to content
Upcoming

New Balance ”Festival Pack”

6 augustus 2019 14:02
New Balance ”Festival Pack”

New Balance released een kleurrijk ”Festival Pack”. In het pack zitten 3 sneakers die bedekt zijn met printjes en verschillende kleuren. Het model wat voor het pack is gebruikt is de New Balance 998 en de 997 Made in USA.

New Balance Made in USA
De New Balance USA is een klassiek model van New Balance en beschikt over premium leer en een speciale metalen N logo voor een moderne touch. New Balance USA is gemaakt met vakmanschap en de kwaliteit stelt nooit teleur.

De New Balance M997PAL Made in USA komt in een kleurencombinatie van zwart, beige, blauw en roze. De tong is een opvallend detail bij deM997PAL, hier is namelijk de New Balance branding erop gestikt. De achtergrond is licht blauw met sterretjes. Rondom de enkel is een Amerikaans motieven patroon te zien met de New Balance branding erop gestikt. De grote letter “N” is wit met een blauwe rand eromheen.

De New Balance M998AWK Made in USA is een stuk drukker dan de M997PAL. Bloemen patronen zijn te vinden op de toebox, het “N” logo, de tong en rondom de enkel. Op de tong en de hiel staat weer de New Balance branding gestikt. De sneaker wordt wat rustiger gemaakt door de zacht suède panelen die zich bevinden op het bovenwerk. De upper van de sneaker zit op een ABSORB midsole om zo extra comfort te bieden.

Ook komt er een New Balance in een ‘Blue with Green’ colorway. De sneaker beschikt over zwarte suède panelen met navy en paarse overlays op het bovenwerk. De mesh panelen komen in verschillende printen waaronder op de kraag en tong een roze tie dye print. Op het bovenwerk bij de teen is een groen/zwarte golvende print te zien. Het ”N” logo op de zijkant is te vinden in een turquoise patroon met een grijze rand.

Het ”Festival Pack” van New Balance is nu al verkrijgbaar. Scroll naar beneden om de foto’s te bekijken en de sneakers te shoppen.


New Balance Made in US ML998V1

Klik hier om de sneaker te shoppen>>

New Balance Made in US M998AWK

New Balance M998AWK Made in USA

M998AWK · Prijs vanaf €415,-

Naar alle aanbieders

New Balance Made in US M997PAL

New Balance M997PAL - Made in USA

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders