Skip to content
Brand

Dit zijn New Balance Festival Looks voor dames

7 juni 2023 20:49
Dit zijn New Balance Festival Looks voor dames

Het festivalseizoen is weer begonnen! Om ervoor te zorgen dat je perfect gestyled bent voor het volgende festival, hebben we vandaag een aantal van de mooiste New Balance festival looks voor WMNS samengesteld. Laat het feest beginnen!

New Balance Festival Looks voor WMNS

1. Casual outfit

Laten we beginnen met een kort zomerjurkje – je kunt deze zowel in het zwart als in het wit krijgen. Om de look wat kleurrijker te maken, hebben we deze kleurrijke NB 550 uitgekozen. En zo is de look compleet!

New Balance Festival Looks

2. Pearly outfit

De volgende look is sportief en cool tegelijk: de bijpassende set heeft een ‘Pearl’-effect dat een mooie glans achterlaat op de kledingstukken. Hiermee zul je zeker opvallen bij het volgende festival. De look wordt compleet gemaakt met een paar New Balance 530 sneakers, die in een zilver-witte colorway komen.

New Balance Festival Looks

3. Relaxed fit

Onze derde New Balance festivallook bestaat uit deze mooie, sportieve trainingspak. Het pak is grijs van kleur en is comfortabel en casual. Voor een chunky look raden we de New Balance 9060 aan, die qua kleur perfect bij de outfit passen.

New Balance Festival Looks
New Balance Festival Looks

4. Flowy outfit

Deze look kenmerkt zich door zijn vrolijke, natuurlijk geïnspireerde design. Het setje heeft vrolijke, subtiele kleuraccenten waarmee je op elk festival een goede sfeer verspreidt. Het materiaal is licht rekbaar en biedt optimale bewegingsvrijheid om te dansen.

New Balance Festival Looks

5. Classic look

Onze laatste look is een absolute klassieker en geschikt voor elk festival. Een loszittend T-shirt gecombineerd met een fietsbroek. Dat kan altijd! In de lichte kleuren straal je een blije zomerse vibe uit en heb je een praktische trendy outfit.

New Balance Festival Looks

Met deze New Balance festivals outfits van ben je perfect voorbereid op de komende festivals, omdat ze de perfecte mix bieden van trendy stijlen en comfort. Als je nog meer inspiratie nodig hebt voor de zomer, vind je op ons Instagram-account @sneakerjagers_womens veel meer outfit ideeën. Alles wat er verder gebeurt in de wereld van sneakers kun je ook vinden op onze nieuws pagina.