Skip to content
Upcoming

New Balance en UNITED ARROWS gaan nieuwe samenwering aan

14 oktober 2020 21:48
New Balance en UNITED ARROWS gaan nieuwe samenwering aan

New Balance en UNITED ARROWS gaan opnieuw samenwerken. De twee merken brengen samen de UNITED ARROWS x New Balance CM1700 in de kleur “Dark Grey.” Deze speciale editie, zal aan het eind van de maand oktober al droppen.

Het Japanse kledingmerk UNITED ARROWS is opgericht in 1989. In 2007 breidde ze uit met een submerk: Camoshita UNITED ARROWS. Het merk heeft al veel samenwerking achter de rug. Onder andere met The North Face, adidas, HUF en Dr. Martens. Ook hebben ze al eerder sneakers uitgebracht met New Balance.

UNITED ARROWS x New Balance CM1700 ‘Dark Gray’

Op het bovenwerk van de sneaker, is gebruik gemaakt van een houtskool grijze kleur. De gehele upper is gemaakt van suède, geheel in deze kleur. Ook wel ‘Dark Gray’ genoemd. De 1700 zool is wit. De sneaker is erg comfortabel en stevig door de luchtbubels. De sneaker heeft dan ook een goede kwaliteit. Het New Balance logo is te vinden op de zijkant van de sneaker. Dit is een kleine ‘N’ dan we zien op de classieke New Balance sneaker. Bij de hiel van de sneaker en op de lip, staat ‘1700’ gedruk, wat de naam van dit model is. Geniet van de foto’s onder aan het blog.

De droppen eind oktober in mannen maten. In november zal er nog een release zijn, in vrouwen maten. Volg deze sneaker in de release kalender, zo mis je deze en geen enkel andere release! We zijn ook te volgen op Instagram, voor meer sneaker nieuwtjes, releases en leuke inspiratie.

UNITED ARROWS New Balance CM1700
UNITED ARROWS x New Balance CM1700
Images by New Balance