Skip to content
Upcoming

New Balance en Size? brengen samen T-shirt’s uit

9 oktober 2020 19:01
New Balance en Size? brengen samen T-shirt’s uit

Voor de tweede keer dit jaar, slaan New Balance en Size? hun handen in één. De twee merken brengen dit keer geen sneakers uit, maar T-shirts. De nieuwe lijn van New Balance is Size? exclusive. Ze noemen de samenwerking ‘Great Idea’ wat ook op de T-shirts staat gedrukt.

New Balance werd opgericht in 1906 en staat nu wereld bekend om zijn sneakers. Het merk brengt een goede kwaliteit sneaker op de markt, voor een goede prijs en een sportief uiterlijk. Dit keer komt New Balance niet met een sneakerlijn, maar met T-shirts, die Size? exclusive zijn. Het is de tweede keer dit jaar dat de twee merken samenwerken. Dit keer vieren ze samen de twintig jarige bestaan van Size?.

New Balance ‘Great Idea’

De shirts zijn gemaakt van superzacht katoen en worden geleverd in een losse box-fit. Op de borst staat ‘Great Idea’ gedrukt, met daar onder het New Balance logo. Deze editie is te koop in de kleuren wit en zwart. Nog 4 andere kleuren zijn te krijgen van de New Balance x Size? T-shirts. Dit zijn een gele, beige, lila en diep paars shirt met New Balance logo. De shirts zijn nu exclusive te krijgen bij Size?.

De prijs van de shirts is €38,- en zijn alleen te krijgen bij Size?. De shirts zijn erg populair, dus wees er snel bij! Lees meer van onze blogs op onze Sneakerjagers nieuws pagina. Hier lees je nieuwe releases, sneaker nieuws en achtergrond verhalen.

New Balance Good Idea - size? Exclusive T-Shirt
New Balance Good Idea - size? Exclusive T-Shirt