Skip to content
Upcoming

New Balance creëert jouw perfecte metgezel

2 januari 2017 15:56
New Balance creëert jouw perfecte metgezel

Onlangs heeft New Balance een zwaardere nadruk gelegd op het heruitvinden van oudere modellen en deze een nieuw leven gegeven; kijk maar de ML2016 uitvoering en vele andere modellen die Sneakerjagers je liet zien in 2016. Er is voor 2017 veel mooi New Balance nieuws op komst. We houden je uiteraard op de hoogte en beginnen met deze nieuwe 247 die ontworpen is met de moderne stedelijke levensstijl in het achterhoofd.

Met een combinatie van elementen uit de New Balance 574, 576, 998 en 1300 modellen is de 247 Luxe geüpdatet in full-grain premium leder, terwijl een stretch synthetisch nubuck sok constructie een verbeterde pasvorm biedt.

‘Het luxe pakket is wat New Balance het beste doet – premium, hoogwaardige materialen en vakmanschap in combinatie met geavanceerde styling en superieur comfort,’ zei Brian Lynn, New Balance Senior Product Manager van Global Lifestyle. ‘Hun veelzijdigheid betekent dat ze het net zo goed doen in een meer formele setting als in een ongedwongen setting – De perfecte metgezel 24/7′

De New Balance 247 Luxe komt beschikbaar bij New Balance retailers wereldwijd en de officiële site New Balance’s vanaf 7 januari. Natuurlijk zal Sneakerjagers.nl de 24/7 in zijn zoekmachine opnemen. Houdt onze Facebookpagina in de gaten. We geven daar meer details over de exacte datum (en uur) waarin je kunt toeslaan voor deze unieke New Balance.

SHOP DE NEW BALANCE MRL247 ‘Luxe Pack’ HIER >>