Skip to content
Newsfeed

Het New Balance 2002R Ripstop Protection Pack komt beschikbaar bij meer retailers

28 september 2023 10:10
Het New Balance 2002R Ripstop Protection Pack komt beschikbaar bij meer retailers

New Balance introduceert een nieuwe versie van het populaire 2002R Protection Pack, dit keer heeft het pack een ribstop make-over gekregen. Het nieuwe design komt in vier coloways: ‘Olive’, ‘Sail’, ‘Tan’ en ‘Navy’. Enkele zijn al te koop bij verschillende retailers, maar op zondag 1 oktober 2023, krijgt het pack een bredere release. Klik voor een overzicht van alle verkooppunten hieronder!

Elke uitvoering van het nieuwe Ripstop Protection Pack vertoont een unieke uitstraling met gescheurde suède overlays, wat kenmerkend is voor het Protection Pack. Het NB-logo siert de hielen en middenpanelen van de schoen. Wat dit ontwerp onderscheidend maakt, is het gebruik van ripstop nylon als basis voor het ontwerp.

Daarnaast kunnen de schoenen worden vastgemaakt met een bungee vetersluiting voor een nog betere en stevigere pasvorm. Dit resulteert in een avontuurlijke uitstraling met een ‘outdoor’ vibe, welke perfect tot uiting komt in de natuurlijke kleurenpaletten van de ‘Olive’, ‘Sail’, ‘Tan’ en ‘Navy’.

Het New Balance 2002R Ripstop Protection Pack is al te koop bij een aantal retailers. Op zondag 1 oktober 2023 zal het pack een bredere release krijgen. Hieronder kun je de kleurstelling in detail bekijken. Als je op de hoogte wilt blijven van alle release-updates, houd dan onze releasekalender in de gaten!

New Balance Protection Pack 2023