Skip to content
Upcoming

New Balance 997 Bizon Pack

21 maart 2019 15:16
New Balance 997 Bizon Pack

New Balance. We kennen het merk allemaal. New Balance in de laatste tijd flink bezig om een comeback te maken in de sneaker wereld. Nu brengen ze een nieuwe versie uit van de 997 serie, nu met een chique leren upper!

New Balance werd opgericht in 1906 door William J. Riley als “New Balance Arch Support Company”. New Balance was dus niet begonnen met de insteek om sneakers te gaan maken, maar was begonnen met het produceren van schoen zolen. In 1956 verkocht William het bedrijf aan zijn dochter Eleanor en verloofde Paul Kidd. Zij bleven doorgaan met het maken van schoen zolen tot dat zij in 1960 de eerste hardloopschoen uitbrachten met een ‘Ripple Sole’.

Deze sneakers zijn door de jaren heen erg gegroeid en hebben vele modellen en colorways gekregen. Nu nemen we een kijkje naar de nieuwe versie van de 997 sneaker.

De details

De sneaker heeft zelf geen veranderingen gekregen qua model. De upper is geheel gemaakt van leer en komt in de kleuren zwart, wit en blauw. De binnenkant van de sneaker is bij alle drie de colorways wit van kleur om zo een contrast te geven aan de sneaker. Als laatste is de witte midsole gemaakt van ENCAP technology om zo comfort te bieden voor de hele dag.

Je kan deze chique leren versie van de New Balance 997 al halen bij SSENSE en Saks Fifth Avenue voor ongeveer $250,-, maar worden later nog uitgebracht bij meerdere retailers!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


New Balance “Bison” Pack

New Balance M997BSO Bison Pack 'Black'

M997BSO · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders
New Balance 997 Bizon

New Balance M997BSN Bison Pack 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
New Balance 997 Bizon

New Balance M997BIS Bison Pack 'Blue'

M997BIS · Prijs vanaf €188,-

Naar alle aanbieders
New Balance 997 Bizon
Images by Billy’s