Skip to content
Upcoming

De New Balance 992 komt in een white/navy colorway

25 augustus 2020 14:08
De New Balance 992 komt in een white/navy colorway

De New Balance 992 heeft lang onder de radar gelegen en was nooit een erg populair model, maar na de samenwerkingen met WTAPS en JJJJound heeft het model in een korte tijd veel populariteit gekregen. Nu komt New Balance met een simpele White/Navy colorway, perfect voor elk moment.

De New Balance 992 kwam voor het eerst uit in 2006 voor het honderd jarig bestaan van het Amerikaanse sport merk. De 992 was een tak van het populaire 99X serie. De sneaker was ontworpen door Jonathan Bacon en introduceerde het ABZORB technologie. Het model had een iets sportievere look dan de 992 en kreeg ook een ‘Dad Shoe’ look.

New Balance 992 ‘White/Navy’

De base van de New Balance 992 ‘White/Navy’ is gemaakt van wit mesh. Lederen panelen bevinden zich over het mesh met enkele navy blauwe details. New Balance branding is geplaatst op de tong, de letter N op de midfoot en “992” op de zijkant van de hiel. Het bovenwerk zit op een grijs en witte chunky midsole, waardoor de sneaker een echte dad shoe look krijgt.

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de New Balance 992 ‘White/Navy’, dus is het afwachten op meer informatie. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Images by New Balance