Skip to content
Upcoming

Ben jij ready voor de New Balance 992 in pastelkleuren?

5 februari 2022 10:30
Ben jij ready voor de New Balance 992 in pastelkleuren?

New Balance is volop bezig met het releasen van sneakers en dat gebeurd niet zonder succes! Nu zijn er foto’s opgedoken van een nieuwe colorway op het geliefde 992 silhouet die helemaal in het teken staan van pasen. De New Balance 992 ‘Easter’ verschijnt namelijk in een combinatie van pastelkleuren.

Het 992 silhouet maakt onderdeel uit van de ’99x’ serie van New Balance die begon in 2001. Het 992 model zagen we in 2006 debuteren om het 100-jarige bestaan van New Balance te vieren. De sneaker staat ook bekend om het feit dat het de favoriete sneaker was van niemand minder dan Steve Jobs.

Laten we het 992 model in pastelkleuren eens onder de loep nemen. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit drie verschillende materialen, namelijk mesh, leer en suède. Dit terwijl er gebruik gemaakt wordt van vele kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren geel, grijs, groen en blauw. Daarnaast is er onder het premium bovenwerk de kenmerkende ABZORB zool te vinden om het design af te maken.

Vandaag is de New Balance 992 ‘Easter’ al in de Verenigde Staten gedropt en wij verwachten dat die binnenkort komt in Europa. Aan de sneaker zal een prijskaartje komen te hangen van €220,-. Volg ons voor updates via Facebook, Instagram en Twitter en houd dagelijks onze Releasekalender in de gaten voor alle aankomende sneakerreleases.