Skip to content
Upcoming

De New Balance 991 ‘Made in UK’ krijgt een Brits jasje

1 april 2020 16:48
De New Balance 991 ‘Made in UK’ krijgt een Brits jasje
Beluister dit artikel

New Balance is de laatste tijd weer keihard bezig. Het merk wat een aantal jaren geleden alleen gedragen werd door enthousiastelingen is tegenwoordig een must-have in de streetwear scene. De menigte heeft eindelijk de prestigieuze materialen en vormen van het Amerikaanse sportmerk ontdekt. De tijdloze New Balance 99x lijn blijft voor ons toch wel een favoriet. Voor de volgende release uit deze lijn heeft New Balance gekozen voor de New Balance 991. Het model is dit keer gemaakt in de UK en krijgt een Britse colorway. 

De laatste tijd is New Balance zijn productie flink aan het opvoeren. Waar we eerst zelden high-end releases zagen zien we nu bijna dagelijks nieuwe modellen, colorways en collab’s voorbijkomen. Deze New Balance 991 is ‘Made in UK’. Als wij van Sneakerjagers dit zien beginnen onze ogen direct te schitteren, dit betekent namelijk de kwaliteit on-point is. 

In dit geval is het bovenwerk van de sneaker gemaakt van een aantal verschillende materialen. Voor de mudguard is een boterzacht Navy blauw suède materiaal gebruikt. Op de toebox en op de tussenstukken zien we een spierwit mesh. De grijzen overlays op de sneaker zijn gemaakt van synthetisch leer en suède. Op de midsole, heel en tongue zien we roden details.

Momenteel hebben we helaas nog geen releasedatum van deze New Balance 991. We verwachten echter wel dat New Balance de release eerder vroeg dan laat zal bevestigen. Gezien de colorway denken we dat ze uit zullen komen binnen 1 maand.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers releasekalender voor het laatste sneaker nieuws.

New Balance 991
New Balance 991
New Balance 991
New Balance 991