Skip to content
Upcoming

New Balance 991 viert zijn 20e verjaardag met twee nieuwe Made In The UK Colorways!

16 februari 2021 20:00
New Balance 991 viert zijn 20e verjaardag met twee nieuwe Made In The UK Colorways!

Op 26 februari om 12:00 released New Balance twee nieuwe New Balance 991 20th Anniversary Editions! In 2021 viert de New Balance 991 namelijk zijn 20e verjaardag, van de in 2001 in het Verenigd Koninkrijk gedebuteerde New Balance 991,met Navy/Moonbeam colorways. De New Balance 991 had dan wel misschien niet zo’n goed jaar als zijn andere merkmaatjes vorig jaar, maar deze sneaker dreigt dit jaar toch headlines te maken met zijn twee 20e verjaardag edities. New Balance heeft recent ook een andere samenwerking aangekondigd, namelijk met Patta, die resulteerde in de Dusty-Pink colorway. Meer weten over dit model? Kijk dan hier.

Dit keer is de New Balance 991 aangekomen in Stockholm bij Sneakersnstuff, en brengen ze samen met New Balance deze gave grey models uit. Beide modellen hebben de iconische aarde kleurige Moonbeam Grey kleur als basis. De Moonbeam Grey kleur siert de suede overlays, en de mesh stukken komen naar voren in verschillende kleuren grijs. Op de hiel is het originele launch jaar te zien, bovenop een reflectieve ovale panel. En ook de achterkanten van de tong labels tonen het release jaar.

New Balance W991ANI 'Green'

W991ANI · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders
New Balance W991ANI
New Balance

De eerste editie heeft naast de Moonbeam Grey ook herkenbare navy kleuren in de branding terugkomen op de tong, de lace keeps, en het “N” logo aan de zijkant. De tweede editie heeft emerald-kleurige details, en lijkt misschien te hinten naar een women’s exclusive editie. Deze sneakers zijn wereldwijd beschikbaar vanaf 26 February, 12:00, vanaf €190-, hier.

new balance 991 made in the uk 20th anniversary moonbeam gray navy official release date info photos price store list buying guide
Fenom

De Dusty Pink colorway samenwerking met Patta kan je hier shoppen op 29 januari:

Patta X New Balance 991

M991PAT · Prijs vanaf €275,-

Naar alle aanbieders

Nooit meer iets missen? Download dan onze app en krijg meldingen bij o.a. shock drops en nieuwe releases, zo mis je nooit meer de nieuwste sneakers of een goede deal! De app downloaden, kan hier.