Skip to content
Upcoming

De New Balance WL574 ‘Hellpink’ krijgt heftige korting

5 mei 2020 08:00
De New Balance WL574 ‘Hellpink’ krijgt heftige korting

Sinds de start van het nieuwe jaar is New Balance weer hotter dan hot. Het merk brengt talloze keiharde releases uit dit jaar. We merken ook dat steeds meer mensen de hoge kwaliteitseisen van het Amerikaanse sportmerk beginnen te ontdekken. Door gebruik te maken van echte premium materialen krijgen de New Balance sneakers een echte high-end look. Een goed voorbeeld van de meest succesvolle sneakers van New Balance is deze New Balance WL574. De 574 is een echte icoon in de 500 serie en deze New Balance WL574 ‘Hellpink’ bewijst dat maar weer.

Het bovenwerk van deze New Balance WL574 ‘Hellpink’ is volledig uitgevoerd in het boterzacht suede. Door gebruik te maken van verschillende tinten roze krijgt de sneaker een frisse dynamiek die perfect past bij de zomer en lente. De New Balance branding op de zijkant is uitgevoerd in het wit, zodat de sneaker toch die ene finishing touch krijgt die ze nodig heeft. Met de actiecode OMG20 ontvang je ook nog eens 25% korting op deze waanzinnige colorway.

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste deals en steals voor de beste prijs. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs! 

New Balance WL574 ‘Hellpink’
Prijs: van €100,- naar €63,75
Actiecode: OMG20
Shop hem hier

Hellpink
Hellpink
Images by: 43einhalb