Skip to content
Upcoming

Beelden duiken op van een New Balance 2002R ‘Suede Pack’

4 februari 2022 13:33
Beelden duiken op van een New Balance 2002R ‘Suede Pack’

New Balance weet van geen ophouden en teased ons alweer met een nieuw pack op het 2002R silhouet. We hebben het over het Suede Pack dat zal bestaan uit vier strakke colorways.

In augustus 2021 bracht New Balance ook een zeer succesvol pack uit op het 2002R silhouet. Dit was het ‘Refined Future Pack’ waarin het model een gedeconstrueerde look kreeg. Het pack verscheen in drie colorways en is nog steeds zo populair dat het momenteel via platformen als StockX voor honderden euro’s wordt doorverkocht.

Het 2002R silhouet is gebaseerd op het OG 2002 silhouet en verscheen in 2020 voor het eerst. Bij de update van het model werd het originele bovenwerk gecombineerd met de zool van de New Balance 860v2.

Nu is het tijd voor het ‘Suede Pack’ om te schitteren. Zoals we al zeiden komen er in totaal vier colorways, namelijk Red Wine, Forest Green, Hazy Blue en Black Fig. Elke sneaker is gecreëerd van een combinatie van mesh en suède. Contrasterende details, zoals de veters, het N logo of de heeltab matchen weer met de NERGY midsole. Daarnaast zorgt een grijze outsole voor de finishing touch.

Een officiële releasedatum is helaas nog niet naar buiten gebracht door New Balance, maar wij verwachten dat daar binnenkort verandering in zal komen. Wil jij deze release echt niet missen? Houd dan goed onze Releasekalender in de gaten! Daarnaast kan je ons ook op onze socials Instagram, Twitter en Facebook volgen.