Skip to content
Upcoming

14 nieuwe colorways op de New Balance 327

8 juni 2020 16:14
14 nieuwe colorways op de New Balance 327

New Balance heeft de New Balance 372 enige tijd geleden geïntroduceerd. Het model kwam direct uit met verschillende samenwerkingen en was eigenlijk een throw-back naar het verleden. De populariteit rondom het model steeg vrij snel. Dit zorgde ervoor dat New Balance heeft besloten ene gigantische nieuwe rij colorways uit te brengen. Deze komende zomer komen er 14 nieuwe New Balance 327 colorways uit, hier check je ze allemaal.

De New Balance 327 is een knipoog naar het rijke verleden van New Balance. Het model is tegelijkertijd ook een brug tussen de dure high-end releases en de toegankelijkere releases. Zo is het model wel gemaakt van premium materialen en zien we een ouderwetse outsole onder de sneaker. Het bovenwerk is vaak gemaakt van een combinatie van materialen, zoals langharig suède of leer. Bekijk alle 14 zomerse colorways hieronder en beoordeel zelf welke jij gaat toevoegen aan je collectie!

In de tussentijd bekijk je in de Sneakerjagers Releasekalender alle sneaker releases van dit moment. Je bekijkt hier ook alle sneakers die de komende tijd nog uit zullen komen. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment.

New Balance 327
New Balance 327
New Balance 327
New Balance 327
New Balance 327