Skip to content
Upcoming

Net binnen: Nike Air Force 1 ’07 LV8

1 oktober 2020 12:45
Net binnen: Nike Air Force 1 ’07 LV8

Een nieuwe Air Force 1 is online gekomen op Nike. De Air Force 1 ’07 LV8 is geïnspireerd op de NBA en heeft bijzonderen details. Het gladde, witte leer geeft het een verfrissende look. Wees er snel bij, want de sneakers gaan erg hard!

De Nike Air Force 1 is er eentje die je in je sneaker collectie moet hebben. De sneaker gaat al heel wat jaartjes mee en is een echte klassieker. De Nike Air Force 1 was de eerste basketbalschoen met ‘Air.’ Het is dus een belangrijke sneaker in het basketball veld. Al snel werd de Air Force 1 ook op straat een iconisch paartje.

Nike Air Force 1 Low ’07 LV8

De vandaag gedropte Nike Air Force 1 is geïnspireerd op de NBA. De sneaker is gemaakt van geschuurd, wit leer waardoor het een erg clean uitstraling heeft. Op de witte swoosh zien we een metalen detail. Ook opvallend, is dat de swoosh aan de binnen kant van de sneaker ontbreekt. Verder zien we een grijs accent op de hiel, waar het logo van de NBA te zien is. Het Nike logo is te zien in een zwart, grijze logo box. De sneaker wordt afgemaakt met een bruin rubberen zool.

Wees er snel bij. De sneakers gaan erg hard en de eerste maten zijn al uitverkocht. De sneakers kosten €109,99. Voor meer sneaker nieuws, releases en inspiratie is Sneakerjagers te volgen op onze website, Instagram en Facebook.

shop de Nike Air Force 1 ’07 LV8 hier!

Nike Air Force 1 '07 LV8
Nike Air Force 1 '07 LV8
Nike Air Force 1 '07 LV8
Nike Air Force 1 '07 LV8
Images by Nike