Skip to content
Newsfeed

NEIGHBORHOOD deelt beelden van adidas NMD R1

28 december 2021 16:00
NEIGHBORHOOD deelt beelden van adidas NMD R1

Aan hun langdurige, succesvolle samenwerking lijkt nog geen einde te komen, want er zijn beelden opgedoken van een nieuwe sneaker. We hebben het hier over de NEIGHBORHOOD x adidas samenwerking. Er zijn nu beelden opgedoken van een nieuwe adidas NMD R1.

Om het silhouet nieuw leven in te blazen heeft NEIGHBORHOOD gebruik gemaakt van een aantal opmerkelijke aanpassingen. Zo heeft het NMD R1 model een grove look gekregen, terwijl er langs de voorvoet suède overlays lopen. Daarnaast zijn ook de eyestays en three stripes van suède materiaal gemaakt. Om het donkere bovenwerk verder op te laten bloeien hebben de twee gekozen voor een custom paisley print die zich bijna over de gehele sneaker buigt.

Tot nu toe zijn er beelden opgedoken van twee verschillende colorways, namelijk een zwarte en een donkerblauwe colorway. Tot dusver gaan de geruchten rond dat de samenwerking op zondag 2 januari 2022 dropt via adidas.nl. Aangezien het nog niet officieel bevestigd is raden wij jou aan om onze socials Instagram, Facebook en Twitter te volgen om geen nieuws te missen!