Skip to content
Upcoming

Nederlander bij de laatste 8 van het World Sneaker Championship

1 mei 2018 16:53
Nederlander bij de laatste 8 van het World Sneaker Championship

De Nederlander Christian Bijvoets heeft enkele weken geleden een ontwerp ingestuurd naar het World Sneaker Championship, georganiseerd door Pensole Footwear Design Academy in Portland, Oregon. Uit de vele honderden inzendingen werd de 21 jarige student, van de TU in Delft, als enige Nederlander geselecteerd voor de top 64. Inmiddels heeft Christian het al weten te bereiken tot de top 8!

Per ronde worden steeds twee deelnemers tegenover elkaar gezet, en degene met de meeste publieksstemmen komt weer een ronde verder. En nu heeft hij jouw steun nodig! Want naast dat Christian Bijvoets een Nederlander is heeft hij ook een geweldig uniek design ingestuurd. Zijn unieke inzending legt Christian zelf uit in de video hieronder:

PENSOLE WORLD SNEAKER CHAMPIONSHIP werd in 2014 opgericht als het eerste wereldwijde sneaker ontwerp toernooi om de volgende geweldige sneakerontwerpers te ontdekken en te ontwikkelen. Het doel is om een wereldwijde vertegenwoordiging te hebben van aspirant sneakerontwerpers en om hun talent te laten zien en hun land te vertegenwoordigen.

Het toernooi wordt online uitgevoerd door eliminatie rondes. Een knock-out toernooi dus met CASH AND PRIZES die worden toegekend aan de winnaar van de PENSOLE WORLD SNEAKER CHAMPIONSHIP. Het toernooi is in samenwerking met Foot Locker, één van ’s werelds grootste sneaker retailer, en het winnende design zal in een beperkte oplage worden geproduceerd en verkocht bij geselecteerde Foot Locker-winkels.

Dus beste sneakerlandgenoten, vind je het design net zo innovatief en tof als dat wij vinden dan heeft Christian heeft jouw stem nodig! Tot vrijdag 4 mei kan er gestemd worden.

STEMMEN DOE JE HIER >> https://worldsneakerchampionship.com/