Skip to content
Upcoming

Natuur als inspiratiebron met het Karhu Aria Night Sky pack

6 december 2018 14:07
Natuur als inspiratiebron met het  Karhu Aria Night Sky pack

In een wereld waar men qua sneaker steeds de grenzen opzoek bewijst Karhu keer op keer dat dit niet altijd nodig. Het ‘Night Sky’ pack is dan ook geen uitzondering.

Het ‘Night Sky’ pack bestaat uit twee paar Karhu Aria. De Aria is een echte runner met zijn spitse neus en strakke upper. Karhu maakt vaak gebruik van natuurlijke gebeurtenissen om inspiratie op te doen voor de collectie. Dit keer is de avond lucht gebruik, geen zwarte sneakers maar gekleurde sneakers die de kleuren in de lucht weerspiegelen. Zo zien we een Aria met mooi oranje, blauwe en bruine tinten. De andere sneaker komt in een groen met gele colorway. Beide sneaker beschikken over een EVA-midsole, een zool van polymeer voor optimaal comfort.

Het ‘Night Sky’ pack zal het licht zien op 07.12.2018 en zal verkocht worden bij verschillende retailers zoals Exclusive Store!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Karhu Aria Night Sky ‘Burnt Ochre’

Releasedatum: 07.12.2018
Prijs: €139,-
Colorway: Burnt Ochre
Stylecode: F803047
Bekijk hier de storelist>>


Karhu Aria Night Sky ‘June Bug’

Releasedatum: 07.12.2018
Prijs: €139,-
Colorway: June Bug
Stylecode: F803046
Bekijk hier de storelist>>