Skip to content
Upcoming

NASA x Converse werken samen aan 3 sneakers

4 februari 2021 15:49
NASA x Converse werken samen aan 3 sneakers

NASA x Converse zal in maart 3 sneakers droppen. De 3 paartjes zijn geïnspireerd op het ruimtepak en spaceshuttle. De eerste foto’s zijn al verschenen. We verwachten 2 high- en 1 lowtop Converse sneaker met verschillende NASA graphics.

Al eerder hebben we een samenwerking gehad tussen NASA en Vans. Deze sneaker collectie haalde ook zijn inspiratie uit het onbekende van de ruimte en dropte in 2018. Ook hier, in deze Converse x NASA samenwerking, zien we dat er inspiratie uit de ruimte is gehaald. De samenwerking met Converse heeft een line-up van 3 sneakers, waar bij alle drie de basis wit is met het NASA-logo op de hiel. Het STAR & BARS model heeft een iets ouders logo gekregen, waardoor het een vintage look krijgt.

NASA x Converse All Star Hi

Twee colorways van de NASA x Converse All Star Hi kunnen we verwachten in maart. We zien bij beide een witte basis, wat dit keer niet van canvas lijkt te zijn. De één paartje zien we een blauwe zool en neus, met zwarte veters. Bij het andere paartje zien we de normale witte zool en oranje veters. De Converse sneakers beschikken beide over een ander NASA-logo. Wel is het Converse All Star logo aan de binnenzijde het zelfde. Dit logo heeft compass details, wat verwijst naar ruimtepakken, waar de sneaker op is geïnspireerd. Ook de insole heeft leuke ruimte-details gekregen!

NASA x Converse All Star Hi
NASA x Converse All Star Hi

STAR & BARS

Het derde paartje uit de NASA x Converse samenwerking is de Converse Star & Bars. De sneaker heeft de afbeelding van de Space Shuttle Columbia en het NASA-logo dat van 1975 tot 1992 werd gebruikt, is op de hiel geplaatst. Verder zien we een wit bovenwerk met zwarte veters en zilveren details. De zool is wit/creme en heeft een zwart rubber deel gekregen op de neus.

NASA x Converse

Alle 3 de paartjes uit de NASA x Converse collectie worden verwacht in Maart. Een exacte release datum hebben we helaas nog niet. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Ook deze Converse zijn hier te vinden, zodra er meer bekend is.