Skip to content
Upcoming

Het Galaxy thema zet door met de nieuwe Nike Air Force 1 en Nike Huarache

25 april 2018 13:59
Het Galaxy thema zet door met de nieuwe Nike Air Force 1 en Nike Huarache

Een sneaker-samenwerking tussen NASA en Vans lijkt officieel te gebeuren. En dat is niet het einde voor het Galaxy thema. Nu gaat het waarschijnlijk ook gebruikt worden door Nike voor de nieuwste versies van de klassieke Nike Air Force 1 Low en Nike Air Huarache.

Nog geen officiële samenwerking

Hoewel het nog geen officiële NASA-samenwerking is, wordt volgend jaar de 50e verjaardag van de landing van de Verenigde Staten op de maan gevierd. Daarom denken we dat dit de reden is van de colorway met het NASA/Galaxy-thema. Maar ook door de combinatie van blauw, rood en wit (net als NASA’s kenmerkende logo). En niet te missen… De grafische afbeelding van de ruimte op de voering, samen met een astronaut op de maan met een Nike-vlag.

Beide sneakers zijn bedekt in een lichte, zand-achtige kleur. Ook zijn de sock-liners en delen van de zijkant bedekt in een paars/blauwe kleur met witte vlekjes. Wat natuurlijk heel erg doet denken aan de ruimte. De Air Force 1 heeft op de Swoosh, naast Galaxy print, ook nog rode strepen. De Huarache heeft dit niet maar die heeft dan wel weer een rode streep op de tong. Bij beide sneakers is het logo, aan de bovenkant van de tong, dezelfde kleur rood als de kleur die ook voor de strepen gebruikt wordt. Zowel bij de Air Force als de Huarache wordt de look afgemaakt met een cleane, witte zool.

Er is nog geen officiële releasedatum dus houd onze releasekalender in de gaten voor updates hierover. Hieronder kan je wel alvast de nieuwe Galaxy sneakers bekijken.


Nike Air Force 1 Low

Prijs: €120
Colorway: MOON PARTICLE/NEUTRAL INDIGO-WHITE
Stylecode: AQ0556-200


Nike Air Huarache

Prijs: €130
Colorway: MOON PARTICLE/NEUTRAL INDIGO-WHITE