Skip to content
Upcoming

Naomi Osaka x Comme des Garcons x Nike Blazer Mid

6 november 2020 18:00
Naomi Osaka x Comme des Garcons x Nike Blazer Mid

De Nike Blazer Mid maakte dit jaar een grote comeback met nieuwe colorways en samenwerkingen. Stiekem zaten we er al een tijdje op te wachten, de Nike Blazer Mid x Comme Des Garcons. De sneaker is ook in samenwerking met tennisster Naomi Osaka. Goed nieuws, de Nike Blazer x Naomi Osaka x CDG samenwerking dropt al binnenkort.

Naomi Osaka is 23 jaar oud en professional tennisspeelster uit Japan. De tennisster staat tiende op de wereldranglijst en won twee Grand Slam-toernooien. Naomi Osaka is al bekend bij grote namen als Sacai en CDG. Haar handtekening is te vinden in de nieuwe samenwerking met Nike en Comme Des Garcons. De drie ontwerpen samen een Nike Blazer Mid.

Nike Blazer Mid x Naomi Osaka x CDG

Officiële afbeeldingen zijn verschenen van een witte Nike Blazer Mid. Over het hele bovenwerk staat ‘Comme Des Garcons’ en ‘Naomi Osaka’ gedrukt in grijze letters. Over dit oversized witte swoosh en het bovenwerk heen, staat met zwarte stift de handtekening van Naomi geschreven. Hieronder staat de boodschap ‘Home is where the heart is’ geschreven in het handschrift van de tennisster. Dit keer is het bovenwerk niet van leer gemaakt maar van canvas. Wel zien we de suède details die we van de Blazer gewend zijn.

Bekijk de afbeeldingen van de samenwerking onder aan het blog! We verwachten dat de sneaker dropt op 20 november. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je geen release. Lees meer blogs van Sneakerjagers over nieuwe releases, extra informatie en de beste deals. Volg ons op Instagram voor extra sneaker content!

Naomi Osaka x COMME des GARCONS x Nike Blazer Mid
Naomi Osaka x COMME des GARCONS x Nike Blazer Mid
Naomi Osaka x COMME des GARCONS x Nike Blazer Mid