Watch

NALA komt met Future Beats, Hiphop en Dancehall bij SJ Radio

26-03-2021
NALA komt met Future Beats, Hiphop en Dancehall bij SJ Radio

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio in samenwerking met La Cassette Recordings! In Recording 12 hebben we NALA achter de deks!

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe. Door onze eigen brede muzieksmaak te willen vertolken staat er een echte local hero achter de decks.

Nala is de laatste tijd veel te zien tijdens de livestreams van Kion waar ze een mix laat horen tussen Future Beats, Hiphop en Dancehall laat horen. Verwacht in deze set hetzelfde! Naast een paar classics zijn er veel bijzondere edits en mashups te horen. Geniet daarnaast op de achtergrond van beelden van een oude thaise traditie; stick and poke tatoeëren. 

NALA

NALA werd door Red Bull Music ooit genoemd in de top 15 ‘’Hottest female DJ’s’’ in Nederland. We kunnen niet wachten tot we weer een la cassette party kunnen gooien en dat NALA daarbij aanwezig is. 

SETLIST:

Joy – Missey Elliott Feat. Mike Jones

Champion – Buju Banton

Vossi Bob – Stormzy

Ctrl – Uki

Girl Blunt – Leikeli47

Graduated – A-1

Pain 1993 – Drake (EDIT)

EAT – Tobe Nwigwe Feat. FAT

All Of The Lights – Kanye West Feat. Rihanna

Whoopty – CJ (EDIT)

Deze set is ook te luisteren op je telefoon via Mixcloud.

Check het account van La Cassette voor alle voorgaande sets van je favoriete DJ’s.