Skip to content
Upcoming

Na de Playstation x Nike release krijgt Xbox nu ook een signature sneaker!

14 juni 2018 10:05
Na de Playstation x Nike release krijgt Xbox nu ook een signature sneaker!

E3, werelds grootste gaming première, is inmiddels alweer achter de rug. Het is een drukke week geweest voor zowel gamers als sneakerheads. De re-make van de Air Force 1 “Playstation” is via een sneak-release uitgekomen maar hier blijft het niet bij. De grootste concurrent van Playstation, Xbox, stapt nu ook in de spotlight met een Air Jordan 1 Mid release.

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we dat hij een aantal leuke features heeft. Uiteraard is de sneaker voorzien van de typerende groene Xbox kleur die voornamelijk gebruikt is op de, toebox, swoosh en de heel. De andere panelen bestaan voornamelijk uit zwartte tinten. Materiaalwijs zijn er wel een aantal verschillen, zo is de swoosh van een synthetisch materiaal gemaakt. Overige panelen zijn van suède.

Als finishing touch is de outsole gemaakt van een glow in the dark materiaal. Dit zorgt ervoor dat de sneaker in het donker de typerende groene kleur behoud. Dit effect is vergelijkbaar met het licht wat de Xbox console heeft als hij aanstaat. Als laatste detail wordt de sneaker geleverd met 4 verschillende setjes laces, ieder voorzien van Xbox branding op de lacetips.

Release

Er is nog geen verdere informatie of een releasedatum van de Air Jordan 1 Mid “Xbox” bekend. We denken dat de sneaker als een verassing via de SNKRS-app uitgebracht zal worden.