Skip to content
Events

MvD True Sneakers: Sneakers verkopen met veel passie op Sneakerness Rotterdam

24 november 2019 16:00
MvD True Sneakers: Sneakers verkopen met veel passie op Sneakerness Rotterdam

Je sneakers kopen van iemand die dezelfde passie voor sneakers deelt als jijzelf voelt natuurlijk het beste. Dit is dan ook de reden dat je de stand van MvD True Sneakers niet mag missen op Sneakerness Rotterdam.

Mark, de eigenaar van MvD True Sneakers, verkoopt sneakers om zijn eigen sneaker passie te ondersteunen en mensen te ontmoeten met diezelfde passie. Hij biedt merken zoals Nike, adidas, Saucony en Diadora aan. Van de nieuwste hype releases tot aan de oude klassiekers heeft Mark in zijn assortiment. Daarnaast kan je natuurlijk ook de relatief toegankelijke sneakers bij hem vinden. Oftewel, bij MvD True Sneakers vind je voor elke sneaker liefhebber wel een paartje. In 2020 bestaat MvD True Sneakers al 5 jaar en nog steeds wordt er hard gewerkt aan de groei.

De eerste aankoop van Mark was de Nike Air Max 1 “Hufquake” en zijn meest recente aankoop was de iconische Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon. Voor zijn persoonlijke aankopen maakt hij vaak gebruik van de websites van Sneakerbaas en Nike. MvD True Sneakers is te vinden via de website, Instagram en Facebook en natuurlijk ook bij zijn stand op Sneakerness Rotterdam. De stand zal vol liggen met diverse paartjes voor sneaker liefhebbers van jong en oud!

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

MvD True Sneakers Sneakerness Rotterdam
MvD True Sneakers Sneakerness Rotterdam
Images by MvD True Sneakers