Skip to content
Newsfeed

MSCHF komt met de ‘Super Normal’ sneaker

13 juni 2022 12:02
MSCHF komt met de ‘Super Normal’ sneaker

MSCHF dropt binnenkort de ‘Super Normal’ sneaker. Kort na het opvallende model ‘Wavy Baby’, in samenwerking met Tyga, komt het merk nu met een Air Force 1 inspired sneaker. De sneaker wordt op 23 juni 2022 gereleased bij MSCHF.

MSCHF komt opnieuw met een bijzondere sneaker. Het merk uit Brooklyn staat bekend om zijn spraakmakende ontwerpen die niet altijd lekker liggen bij andere merken. Zo werd MSCHF in 2022 aangeklaagd door Vans omdat de ‘Wavy Baby’ te veel op de Vans Old Skool zou lijken.

Nadat Vans het geding gewonnen had, werd de release van de ‘Wavy Baby’ op stop gezet. Nu komt het merk met de ‘Super Normal’, die verdacht veel doet lijken op de Air Force 1 van Nike. De sneaker kleurt all-white en heeft een leren bovenwerk. Op de upper zijn golvende overlays geplaatst.

De tong heeft het MSCHF logo gekregen. Op de neus zijn perforatiegaatjes gezet. Ook deze hebben een golvende look gekregen. Ook heeft de buitenzool van de sneaker een wavy patroon gekregen. De middenzool heeft ‘MSCHF’ bij de hak geplaatst, op de plek waar bij de Air Force 1 ‘AIR’ is geplaatst.

Of Nike een zaak aan gaat spannen tegen MSCHF over de ‘Super Normal’, is nog niet bekend. In 2021 klaagde Nike John Geiger aan voor de GF-01, die ook verdacht veel leek op de Air Force 1 (Law360, 2021). Ook de MSCHF Air Max 97 ‘Satan’ in samenwerking met Lil Nas X zorgde voor een rechtszaak met Nike.

De MSCHF ‘Super Normal’ komt op 23 juni 2022 uit in de MSCHF app. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor updates.

MSCHF Super Normal
MSCHF Super Normal
MSCHF Super Normal
MSCHF Super Normal