Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – week 37

13 september 2022 18:47
Most Wanted Sneaker Releases – week 37

Een nieuwe week is begonnen en dat betekent ook dat Sneakerjagers je weer de Most Wanted Sneaker Releases van deze week brengt. In deze serie kijken we terug op de sneaker releases van de voorgaande week en zien we welke het meest gewild zijn. Afgelopen week, 5 tot en met 11 september 2022, hadden we een aantal hele leuke releases. Dit zijn onder andere de Supreme x Nike SB Blazers en Air Jordan 3 ‘Fire Red’ 2022.

De meeste van deze releases waren zo populair dat ze zijn uitverkocht bij retailers, maar maak je geen zorgen! Via onze resell pagina kun je gemakkelijk marktplaatsen vinden en de prijzen van je favoriete paren vergelijken.

Laten we nu in de Most Wanted Sneaker Releases van week 37 duiken!

1. New Balance 550 ‘Black & White’ | BB550NCA

New Balance

De eerste sneaker op onze lijst is de ‘Black & White’ colorway van een van de populairste sneakers van dit jaar tot nu toe. De New Balance 550 heeft een waanzinnige stijging in populariteit gezien in 2022 dankzij NB’s constante releases van nieuwe colorways. Aangezien de ‘Panda’ een van de meest popoular colorways op elk type sneaker is, was het slechts een kwestie van tijd wanneer de 550 in deze colorway zou komen.

De simplistische zwarte, witte en grijze structuur van deze monochrome sneaker doet denken aan die van eerdere generaties. De neus en hiel zijn bedekt met zwart suède, en daaronder zit een buitenzool van grijs en zwart die goede tractie en veerkracht heeft.

Het spatbord heeft grijze TPU panelen die contrasteren met de witte tussenzool, en het grootste deel van de bovenkant is ook wit. De tong benadrukt het basketbalverleden van de sneaker, terwijl de zwarte rand van het grote N-logo de branding benadrukt.

New Balance 550 'Black & White'

BB550NCA · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

2. Supreme x Nike SB Blazer ‘Black’ 2022 | DV5078-001

Supreme

Een van de twee meest exclusieve sneakers op onze Most Wanted Sneakers lijst is de Supreme x Nike SB Blazer ‘Black’. Deze sneaker kwam op 8 september uit via Supreme. Het is een premium iteratie van de klassieke skateboardschoen.

De eerste Nike Blazer mid was oorspronkelijk een basketbalschoen, maar uiteindelijk gingen skateboarders de schoen gebruiken vanwege de duurzame constructie en sterke tractie op het skateboard. Kort daarna maakte Nike een SB versie van de Blazer speciaal voor skateboarden.

Deze 2022 versie van de Supreme x Nike SB Blazer Mid is bijna helemaal zwart en heeft een bovenwerk van PU leer met een contrasterende bruine Swoosh van slangenleer. De zool is ook zwart en de schoen is voorzien van co-branding op de binnenzolen en de tong.

Supreme x Nike SB Blazer 'Black' - 2022

DV5078-001 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

3. Supreme x Nike SB Blazer ‘Industrial Blue’ 2022 | DX8421-400

Supreme

De volgende sneaker op onze lijst is de tweede colorway van de Supreme x Nike SB Blazer Mid. De bruine slangenhuid Swoosh keert terug op de sneaker, maar de rest van de schoen komt in denim in plaats van leer. Hierdoor verschijnt het bovenwerk in een blauwe kleur.

Net als bij de zwarte colorway is het bovenwerk gewatteerd. Om het gewatteerde detail verder te benadrukken, zijn de stiksels in goud uitgevoerd.

Supreme x Nike SB Blazer 'Industrial Blue' - 2022

DX8421-400 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Dunk Low SE WMNS 85 ‘Cinnabar’ | DO9457-100

Nike

De voorlaatste binnenkomer van deze week is de Nike Dunk Low SE WMNS 85 ‘Cinnabar’. Deze speciale Nike Dunk Low voor de dames is gemaakt van suède en voorzien van een Grind buitenzool. Onder een crème middenzool, die weer correleert met het hierboven gebruikte neutrale suède, zit een gum buitenzool die de sneaker een retro look geeft.

Op de mediale en laterale zijkanten staan twee dubbele Nike Swooshes die gemaakt zijn van getrommeld leer en roest en gebroken wit van kleur zijn. Het ontwerp bovenaan de tong is afgewerkt met “85.”

Nike Dunk Low SE WMNS 85 'Cinnabar'

DO9457-100 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

5. Air Jordan 3 Retro ‘Fire Red’ 2022 | DN3707-160

Nike

De laatste Most Wanted Release van deze week is de Air Jordan 3 ‘Fire Red’ 2022. Dit was een retro release na het eerste debuut van de sneaker in 1988 en de laatste release in 2013.

De sneaker combineert rode, witte en grijze kleuren en heeft de Jordan een vrij chunky silhouet. Een rode mudgaurd, hardware en kraag wordt gecombineerd met een witte leren basis terwijl de beroemde ‘olifantenprint’ terugkeert rond de toebox en hakken.

De Air Jordan 3 was de eerste sneaker uit de Jordan lijn met een zichtbare Air Unit in de tussenzool die zorgt voor comfortabele demping. Het merk is voorzien van het beroemde Jumpman logo op de tong en ‘NIKE AIR‘ op de hiel.

Air Jordan 3 Retro 'Fire Red' - 2022

DN3707-160 · Prijs vanaf €168,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de ‘Most Wanted Sneaker Releases‘ van week 37. Wil je alles weten over sneakers en streetwear, download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, deelnemen aan giveaways en trainer release informatie vinden. Dat alles in één app!